Napad na štand SNS-a u Novom Sadu, optužuju opoziciju

Gradski odbor Srpske napredne stranke saopštio je da su njihovi aktivisti napadnuti večeras u centru Novog Sada.
 Napad na štand SNS-a u Novom Sadu, optužuju opoziciju
Foto: 021.rs

"Aktivisti SNS su grubo fizički napadnuti tokom učestvovanja u stranačkim aktivnostima, pri čemu je nepoznata osoba bacila metalnu šipku i uništila štand SNS", navode u SNS. 

Dodaju da je slučaj prijavljen policiji i da od nadležnih institucija očekuju da što pre nađu napadača. 

"Politički motivisano nasilje je poniženje za sve građane Novog Sada, jer ovo naš grad nikada do sada nije video. Ugrožavanje bezbednosti, pretnje i napadi na neistomišljenike postali su osnov rada opozicije na čelu sa Đilasom i njegovim pajtašima", stoji u saopštenju Gradskog odbora SNS.
 
Navode da su "šokirani zbog napada na aktiviste koji su pristojno obavljali stranačke aktivnosti". 

Komentari 61

  • Realnost

    29.11.2023 20:35
    Čemu frka?
    Slučaj koji opisujete je čist primer samoodbrane.
    Sila primjena u vidu metalne šipke je ispod nivoa primerene sile nužne samoodbrane u odnosu na primenu višegodišnjeg zlostavljanja druge strane.
  • Vatrica ispod guze

    28.11.2023 23:40
    Stari lajavac iz BG
    Dobro su prošli sa bačenom šipkom -šta su radili i koliko su uništili Srbiju. I da im nije neki ojađeni i opljačkani građanin na štand bacio Molotov-koktel. Da i SNS oseti malo vatrice ispod stražnjice!
  • Tanja

    28.11.2023 11:05
    Predlog
    Trebalo bi zakonom zabraniti strankama, koje su sačinjavale prethodnu vlast, pravo na predizborne aktivnosti, jer svi dobro znamo kako su vršili vlast. Predizborne aktivnosti imaju smisla samo ako u igru ulaze neki novi igrači, sve ostalo je farsa. Razmislite: šta još novo imaju da nam kažu ovi dosadašnji ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti