Počela rеkonstrukcija atarskog puta i dеla Svеtosavskе ulicе u Kisaču

Novi Sad rekonstruiše kolovoz atarskog puta od Svetosavske ulice do državnog puta IIA reda broj 113 i delu Svetosavske ulice u Kisaču.
Počela rеkonstrukcija atarskog puta i dеla Svеtosavskе ulicе u Kisaču
Foto: Grad Novi Sad
Jedno od starijih naselja na teritoriji grada će tako dobiti novoprojektovani priključak na državni put, saopšteno je iz Gradske kuće.
Planirana saobraćajnica obuhvata dve celine. U Svetosavskoj ulici, na deonici od okretnice do atarskog puta, u dužini od oko 300 metara, rekonstruišu se postojeći kolovoz i pešačke staze, a planirana je i izgradnja kolskih prilaza.
Trenutno se prave i asfaltini slojevi na delu pešačkih staza, nasip i bankina od tucanika, kopa se kanal za odvodnjavanje i priprema otresište za betoniranje.
 
Druga celina je novoprojektovana saobraćajna veza - trenutno atarski put - između Svetosavske ulice i državnog puta IIA reda broj 113, u dužini od oko 1.150 metara, koja će omogućiti novo uključenje iz Kisača na državni put.
 
Ukupna vrednost investicije je 175,7 miliona dinara, a planirano je da radovi budu završeni tokom februara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Preminuo Živan Berisavljević

Veliki borac za Vojvodinu i kritičar nacionalizma, nekadašnji visoki funkcioner Titove Jugoslavije i ambasador SFRJ u Londonu Živan Berisavljević preminuo je u 89. godini.