"Srbijavoz" ima novi red vožnje, Soko ostaje u istim terminima

Kompanija "Srbijavoz" obavestila je korisnike svojih usluga da će od nedelje, 10. decembra, vozovi saobraćati prema novom redu vožnje.
"Srbijavoz" ima novi red vožnje, Soko ostaje u istim terminima
Foto: 021.rs
Kada je reč o međunarodnom železničkom putničkom saobraćaju na relaciji Subotica-Segedin-Subotica će nastaviti da saobraća pet pari vozova, dok će u skladu sa novim redom vožnje voz "Tara" u letnjem periodu saobraćati na produženoj relaciji Novi Sad-Bijelo Polje-Bar-Bijelo Polje-Novi Sad, sa organizovanim presedanjem putnika u stanici Bijelo Polje, navodi "Srbijavoz".
Takođe, na dosadašnjim relacijama Niš-Beograd Centar, Vršac-Beograd Centar i Prijepolje Teretna-Beograd Centar vozovi će prema novom redu vožnje imati produženu relaciju saobraćaja do/od stanice Zemun.
Na relaciji Zvornik-Beograd Centar planiran je jedan par vozova više u odnosu na važeći red vožnje.
 
"Obaveštavamo putnike da na relaciji Novi Sad-Beograd Centar-Novi Sad neće doći do izmena važećeg reda vožnje", navodi se u saopštenju. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti