FOTO: Brnabić sa Đurićem obišla naprednjake Novog naselja i Detelinare

Potpredsednica Glavnog odbora SNS Ana Brnabić, zajedno sa članom Predsedništva stranke Milanom Đurićem, obišla je u sredu mesne odbore ove partije na Novom naselju i Detelinari.

Brnabić su u Novom Sadu dočekali naprednjački funkcioneri iz gradske vlasti, ali i članovi ove partije.

Đurić je na svojim profilima na društvenim mrežama podelio fotografije sa ovog događaja, navodeći da Srbiju 17. decembra očekuju sudbonosni izbori, ali da je izbor jednostavan. 

"Za mir, stabilnost, napredak, nova radna mesta, nove investicije i ravnomerni razvoj svih delova Novog Sada i naše Srbije", napisao je Đurić.
 
 
On je pozvao građane da glasaju za listu Srpske napredne stranke. 
 
 
Kako se može videti na fotografijama, za okupljene je pripremljeno i posluženje.

Komentari 29

  • Milan

    07.12.2023 21:08
    Neverovatno, 50 foliranata drze ceo grad u svojim kandzama. Kad bi iskljucili zaposlene u javnim preduzecima koje su naterali da se uclane u stranku po cenu otkaza i primorali da im dolaze na skupove... Ostalo bi par desetina kolovodja koji rade u upravi preduzeca i izvrsavajaju naredjenja za Beogradsku centralu. I onda takvi dobiju vecinu glasova u gradu sa 400 hiljada stanovnika. E Novi Sade, na sta smo mi spali...
  • Ahab

    07.12.2023 15:36
    Toliko usiljenosti, izvestacenih histericnih osmeha i sveopsteg glumatanja nikada i nigde ranije nije vidjeno.
    Sve im je falsifikat, svaki uzdah i svaki treptaj oka.
  • Комша

    07.12.2023 14:47
    Видим да су је угостили у нелегално подигнутом објекту на Насељу. Права слика и прилика напредне Србије.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Četvrti Festival l(j)udila u Novom Sadu

Psihološki centar za mentalno zdravlje u zajednici "MentalHub" organizuje četvrti po redu Festival L(j)udila povodom Svetskog dana shizofrenije, od 24. do 26. maja.