Pristalice SNS-a gađale sendvičem gimnazijalca iz Novog Sada jer nije išao na skup naprednjaka

Pre početka mitinga Srpske napredne stranke u Novom Sadu dogodio se incident kod Gimnazije "Isidora Sekulić".
Pristalice SNS-a gađale sendvičem gimnazijalca iz Novog Sada jer nije išao na skup naprednjaka
Foto: 021.rs
Kako saznaje 021.rs, incident se dogodio između grupe pristalica Srpske napredne stranke i učenika ove gimnazije.
 
Nije bilo fizičkog sukoba.
Prema saznanjima 021.rs, niko nije priveden, a uzete su izjave od učesnika. Na tužilaštvu je da odluči da li ima osnova za podnošenje prijave.
 
Pored gimnazije prolazile su pristalice vladajuće stranke u pratnji trubača. Učenici su izašli iz škole kako bi videli šta se dešava, kaže za 021.rs otac učenika koji je napadnut.
"Učenici su izašli i u jednom trenutku im je prišao momak koji ih je pitao da li idu na skup, verovatno misleći da su oni u grupi koju je organizovao. Deca su mu rekla da nisu, na šta ih je ovaj pitao da li im je Đilas kupio sendvič, posle čega je došlo do verbalnog sukoba", priča ovaj Novosađanin.
 
Tada je, kako kaže, neko njegovog sina gađao sendvičem.
 
Nakon toga je pozvana policija. Novosađanin kaže da su policiju čekali dugo i da su potom otišli u policijsku stanicu, gde je njegov maloletni sin dao izjavu.
Kako kaže, niko iz grupe koja je provocirala nije priveden.
 
"Poenta je da se sve to dešava kod škole, da su u pitanju učenici i da je neko maloletnike vrbovao da idu na miting", zaključuje ovaj Novosađanin.
 
Miting naprednjaka na Spensu je trajao od 16 do 17 časova.

Komentari 40

  • Mirko Petrović

    14.12.2023 13:27
    @B
    Taj parizer je izgleda neka kasetna bomba, možda je bio napunjen nekim feromonima ili nekim omamljivačem da se pogođeni "ošamuti" i predomisli pa pođe u koloni :)
  • Saša

    14.12.2023 07:51
    Sendvič naš nasušni
    Sasvim je nornmalno da pristalica SNS-a gadja sendvičem gimnazijalca!
    Prvo, sigurno nije kod sebe imao neku knjigu tipa Pekićevih Godina koje su pojeli skakavci ili Volterovog Kandida…
    Druga stvar, strah od drugačijeg, makar to bio smer kretanja kod primitivnih organizama izaziva pažnju koja se uglavnom ispoljava agresijom ( jednostavan primer potrebe za održanje svoje vrste na uštrp druge)..
    Treće, momak koji je gadjan je gimnazijalac! Zamislite kako to preteçe zvuči, pa skoro kao da je rekao student. Ovaj narativ se provlači još od 1945. Svi su bili to što jesu, ali se inteligencija uvek morala da izgovara sa prefiksom poštena ukoliko je pomenete u pozitivnom smislu!
    Srbija je Kambodža i Čaušeskuova Rumunija u 2023. Dno dna!
  • B

    14.12.2023 06:15
    V
    Snsovac ga gađao sendvicem,,, parizer se prilikom aktivacije raspao na stotinu sitnih komada ,tako da su gladni golubovi ,odlucili dati svoj glas AVu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Četvrti Festival l(j)udila u Novom Sadu

Psihološki centar za mentalno zdravlje u zajednici "MentalHub" organizuje četvrti po redu Festival L(j)udila povodom Svetskog dana shizofrenije, od 24. do 26. maja.