Ruka prijateljstva: Mirović s Vučićem na terenu nakon izostanka u kampanji

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović danas je, u društvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, obišao završne radove na vijaduktu u Vrbasu, što mu je bilo prvo pojavljivanje od izbora.

Predsednik Pokrajinske vlade nije bio glasan tokom kampanje naprednjaka, iako su se održali vanredni pokrajinski izbori.

Nije bio ni na listi naprednjaka kao kandidat za poslanike, ali to nije prepreka da ponovo postane predsednik Pokrajinske vlade.

Kako je Mirović rekao tokom današnjeg obilaska radova, Pokrajinska vlada stavila je na raspolaganje svoje resurse za ovaj projekat od nacionalnog značaja.
 
"Imamo poverenja u kineske kompanije, imajući u vidu sve važne projekte koje su do sada realizovale na teritoriji naše zemlje, prvenstveno zahvaljujući strateškom savezništvu koje su uspostavili predsednici Srbije i NR Kine Aleksandar Vučić i Si Đinping", rekao je Mirović.
 
Foto: Pokrajinska vlada
 
Pitanje budućeg pokrajinskog premijera otvoreno je zbog političkog prisustva Damira Zobenice, koji je viđen kao bliži "struji" naprednjaka kojom rukovodi Miloš Vučević, aktuelni lider SNS.
 
U anketi 021.rs u kojoj smo ispitivali očekivanja javnosti o budućem predsedniku Pokrajinske vlade, više glasova odneo je Igor Mirović.
  • 313z

    21.12.2023 21:37
    "Prijatelji"
    Na slici izgledaju kao da hoće da obaraju ruke.
  • Slobodan

    21.12.2023 18:05
    Podrska Igoru Mirovicu
    Poznavajuci Igora kao coveka ili politicara izuzetno dobro organizovanog operativnog ne konfliktnog vrlo dobro slusa i razume svog sagovornika i brzo resava problem sto je za privrednike vrlo vazno , brzo resenje problema drustvu donosi napredak imao sam priliku raditi sa njim Privrednik
  • Prvislav

    21.12.2023 16:36
    Osnivač
    Dva najveća gospodina!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Olimpijske vrednosti u DDOR osiguranju

DDOR, zvanično osiguranje Olimpijskog tima Srbije, u saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije, partner je niza izložbi posvećenih olimpijskim vrednostima.