ANKETA: Novosađani, da li ste platili račun za struju?

Mnogim domaćinstvima računi za struju za novembar još uvek nisu stigli. EPS je bio pod hakerskim napadom i još uvek snosi posledice, a građanima je pružena druga mogućnost.
ANKETA: Novosađani, da li ste platili račun za struju?
Foto: Pixabay

Domaćinstva koja nisu dobila novembarski račun za struju na kućnu adresu mogu ostvariti pravo na popust za redovno plaćanje ukoliko do 30. decembra uplate isti iznos kao na računu za oktobar.

Na ovaj način EPS, kako je poručio, izlazi u susret redovnim platišama. I dalje su van funkcije portal Uvid u račun, kao i uplate na šalterima EPS.

Građani poručuju i da se niko ne javlja na telefone preduzeća.

Ipak, postoje građani koji ne žele da izmire račun na ovaj način jer smatraju da "napamet" plaćaju iznos koji se uopšte ne odnosi na mesec koji bi trebalo da bude obračunat.
 
U slučaju da je oktobarski račun niži od novembarskog (što će mnogima biti slučaj zbog uvećanih iznosa, odmah nakon izbora), u narednom obračunu doplaćivaće se razlika, a u slučaju da građani plate više nego što bi bilo predviđeno, naći će se u pretplati.
 
Rečeno je da kamata neće biti, što je mnogima dodatna motivacija da ipak čekaju račun u sandučetu.
 

Anketa

Da li ste platili račun za struju?

  • Komšinica

    30.12.2023 13:10
    Informatika
    Kome plaćamo zajedničku struju preko informatike 9000 mesečno za jednu sijalicu u dvorištu? Sad radi i pumpa u podstanica,a celog leta se izgleda užarila sijalica. Informatika kaže nisu nadležni a EPS kao očitava.
  • Vladimir

    30.12.2023 11:37
    Au ja uplatio vise nego proslog meseca,propade mi popust,
  • ku3a

    30.12.2023 08:50
    naravno da nismo
    28.12.2023 • 14:58
    a i necemo
    a ako nam ne daju popust ili nedajboze zaracunaju kamatu bice svasta!

    A šta će to biti svašta?! Evo odgovoriću sam sebi. NIŠTA! I to jednostavno zato ŠTO IM SE MOŽE! Mogu i duplo da stave račune. I opet nikom ništa. Što bi "jedan čovek" rekao...PA ŠTA?!
    Ovaj narod voli da ga tlače. Genetika valjda.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti