LSV o vojnom roku: Građani se boje ratova jer su na vlasti Šešeljevi učenici

Stranka Vojvođani Liga socijaldemokrata Vojvodine poručuje da je najava uvođenja obaveznog vojnog roka još jedan trik vladajuće stranke koji služi za maskiranje problema.
Kako navode, naprednjaci su izašli ispod šinjela Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja, podsećajući da su i ministar odbrane Miloš Vučević i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, bili članovi te partije.
 
"Nova ljubav prema Šešelju krunisana je koalicijom dve stranke na nivou Beograda", navode u saopštenju.

Dodaju da medijima koji su pod punom kontrolom naprednjaka "paradiraju mnogi pravosnažno osuđeni ratni zločinci i drugi protagonisti šovinističkih ideja".

"Kada sve to znamo, postavljamo pitanje kako onda građani da se ne plaše novih ratova i stradanja. LSV Vojvođani podsećaju na brojne, mnogo veće probleme, od uvođenja služenja vojnog roka i poručuju naprednjacima da je mnogo bolje da reše pitanje neispravne pijaće vode ili da urede škole koje propadaju i sve su praznije", zaključuju u saopštenju LSV Vojvođani.

Podsetimo, Generalštab Vojske Srbije pokrenuo je inicijativu za vraćanje obaveznog vojnog roka koji bi trajao do četiri meseca.

  • Зоран

    08.01.2024 00:18
    Војска
    Ових дана сам се баш насмејао добивши поруку:,,немојте бацати петарде јер тиме плашите оне који нису служили војску"мислим да је било који коментар сувишан,Живела СРБИЈА!!!
  • Tea

    06.01.2024 10:28
    Vi ste jedno veliko razočaranje. A mogli ste drugačije da ste se pridržavali prvobitne ideologije.
  • mirko

    06.01.2024 08:59
    Slavko
    05.01.2024 • 18:08
    Liga je protiv svega čak i dobrih stvari.Bilo mi je teško u vreme kada sam išao u vojsku ali sa ove tačke gledišta sam ponosan,naučeni da poštujem starije,nagrađene.A ne kao ovi današnji teletabisi od dece koja je ponose što su nesposobna i nevaspitana .Zato nam je i ovakva država jer su na vlasti ligasi,radikali i naprednjaci bez vojske i sa kupljenom školom.


    slavko,

    vaspitanje se nosi iz kuce, ne mora te neko obuci u smb kako bi naucio vaspitanje lepo.

    a lsv?

    oni su zbog nekoliko jkpova i nenadovog lagodnog zivota izbrisali gumicom sebe i ove godine nece ni u ns skupstinu uci.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti