Đurić: Razmišljamo da porodilje imaju besplatan parking u budućim podzemnim garažama

Grad razmišlja da porodilje imaju besplatna parking mesta u budućim podzemnim garažama, naveo je gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić.
Đurić: Razmišljamo da porodilje imaju besplatan parking u budućim podzemnim garažama
Foto: 021.rs

Đurić je na društvenim mrežama naveo nekoliko projekata koje ga, kako kaže, posebno raduju za ovu godinu, a ideju o besplatnim parking mestima za porodilje naziva "stvarno lepim gestom".

"Ono što mene posebno raduje od investicija koje će se raditi u narednoj godini jeste 47 dečijih igrališta u 47 mesnih zajednica. Mislim da je to jako važno i jedan lep projekat", naveo je Đurić.

Podsetimo, građani mogu da predlože lokacije za buduća dečija igrališta, u okviru svojih kvartova.
 
Đurić je pomenuo i nastavak asfaltiranja novosadskih ulica, dve nove škole i rekonstrukcije postojećih, kao i otvaranje vrtića u Miše Dimitrijevića, koje se očekuje uskoro.
"Radiće se, takođe i granulirani ugalj u fabrici vode na Limanu. Jedan bunar jer Novi Sad ne sme nikako da ostane bez vode – naprotiv. Kineska kompanija 'Lijanbo' dolazi početkom godine. Gradimo novu biciklističku stazu: Novi Sad – Rumenka – Irmovo – Kisač – Čenej", navodi se u postu Milana Đurića na mrežama.
 
Kad je reč o pomenutim garažama, Grad treba da uradi parterno uređenje i to Modene i kruga Banovine, gde se istovremeno grade garaže.
  • Milica

    11.01.2024 09:01
    Ne vidim razlog? Koliko dugo? dok je na prodiljskom pa da moze da mlati po centru
    Ionako je kolaps sa parkingom samo nam jos porodilje fale da parkiraju za dzabe
    smislite nesto drugo korisnije za njih
  • Mila

    11.01.2024 08:54
    Samo vrcajuideje bez smisla!
    Šta dobijaju mame koje nemaju auto?
    Rešavanje parking mesta je nejbitnija stvar u populacionoj politici!!!
  • Tetka

    10.01.2024 19:34
    Kako to misčli, porodilje? One pred porođajem ili one koje su se tek porodile? Ili koliko posle porođaja, koliko pre? Kako će se to dokazivati?Šta ako porođaj omaši pa zakasni? Porodilja s bebom ili porodilja može i sama u grad? Izjasni se, Djuriću!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti