Novi Sad po nižoj ceni prodaje poslovni prostor na Salajci

Grad Novi Sad će po drugi put pokušati da proda poslovni prostor na Salajci.
Novi Sad po nižoj ceni prodaje poslovni prostor na Salajci
Foto: Pixabay
Prema oglasu Gradske uprave za imovinu i imovinsko-pravne poslove, prodaje se lokal od 184 kvadratna metra koji se nalazi u prizemlju stambene zgrade u Ulici Branka Radičevića 1, 1a, 1b i 1v.
Početna cena ovog prostora je 303.408,58 evra.
 
Kako se 021.rs uverio, nova cena je za 20 odsto manja u odnosu na prvi pokušaj prodaje u novembru 2023. 
Ova nekretnina će pripasti ponuđaču koji ponudi veći iznos.
 
Ukoliko dva ili više ponuđača ponude isti iznos, komisija koju formira Gradsko veće zatražiće da u roku od tri dana dostave nove, više ponude.
 
Da bi neko učestvovao, mora da uplati depozit od 31.000 evra, uz informacije o ponudi, ličnim podacima i informacijama o firmi. 
Za poslovni prostor ponude se šalju Gradskoj upravi do 31. januara, a otvaranje istih je 6. februara, u14 časova, u prostorijama uprave.
 
Sve informacije o prodajama zainteresovani mogu da dobiju u Gradskoj upravi za imovinu i imovinsko-pravne poslove, u Narodnog fronta 53.
  • Дуле

    18.01.2024 23:45
    Јефтинији квадрат пословног од стамбеног простора!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti