Novosadski studenti pokreću inicijativu STAV: Prva akcija danas u kampusu

Nova inicijativa novosadskih studenata STAV (Studenti protiv autoritarne vlasti) održaće danas, 1. februara, prvu u nizu akcija.
Novosadski studenti pokreću inicijativu STAV: Prva akcija danas u kampusu
Foto: 021.rs

Akcija će se održati u podne, u kampusu Univerziteta, kod spomenika Petra Petrovića Njegoša. 

"Inicijativa STAV, koja će zvanično početi da okuplja mlade iz Novog Sada od sutra, ima za cilj da podigne političku svest mladima, ali i da okupi aktivnu grupu mladih ljudi koji će se boriti za slobodan Novi Sad, kako u predizbornim mesecima, tako i u toku izbornih dana koji Novi Sad očekuju", piše u saopštenju studenata.

STAV navodi da je ideja da pokažu da Novi Sad ima omladinu koja je spremna da zauzme svoj stav i da neće dozvoliti da se u ovom gradu desi isti scenario kao i u Beogradu. 
 
Studenti dodaju da će tek otkriti šta se očekuje u narednom periodu.
  • Бане

    01.02.2024 13:42
    Одговор Нику
    Хвала на савету, у плану је да се обилазе околна места која припадају граду Новом Саду, Буковац, Петроварадин, Сремска Каменица итд…
  • Jelena

    01.02.2024 13:38
    Bravo studenti
    Svaka čast. Stav je potreban Univerzitetu.
  • pape

    01.02.2024 09:27
    .
    Podrška!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Preminuo Živan Berisavljević

Veliki borac za Vojvodinu i kritičar nacionalizma, nekadašnji visoki funkcioner Titove Jugoslavije i ambasador SFRJ u Londonu Živan Berisavljević preminuo je u 89. godini.