Kišni februarski utorak pred Novosađanima: Šta sve treba da znate o novom danu

Ovaj februarski utorak u Novom Sadu biće kišovit i hladan.
Kišni februarski utorak pred Novosađanima: Šta sve treba da znate o novom danu
Foto: 021.rs
U svakom slučaju, brojna dešavanja mogu da ulepšaju ovaj dan, pa vam preporučujemo da pogledate šta vas sve očekuje u novom danu.
 
Takođe, ne zaboravite i na radove u Jovana Subotića, te je preporuka da pokušate (ukoliko možete) da izbegnete ovaj deo grada.
Vreme
 
U Novom Sadu će u utorak biti tmurno i uz kišu. Duvaće umeren i jak severozapadni vetar. Minimalna temperatura biće 5, a maksimalna 12 stepeni.
 
Nešto povolјnije biometeorološke prilike doprineće smanjenju tegoba kod hronično obolelih. Izvestan oprez se i dalјe savetuje astmatičarima i psihičkim bolesnicima. Od meteoropatskih reakcija očekuju se reumatski bolovi i neraspoloženje. 
Trebalo bi da znate i...
 
Delovi Novog Sada, Sremske Kamenice, Luga, Grabova i Beočina neće imati struje. Od 8.15 do 9.30 časova će bez struje biti Auto-plac (Kisački put 3), pumpa Europetrol - Partizanska 59. Za ostala naselja pogledajte OVDE.
 
Podsećamo i da će radovi u Jovana Subotića trajati do 19. februara, a opširniju vest, kao i kako će se kretati autobusi pogledajte OVDE
 
Podsećamo vas na aktuelne radove i zatvorene ulice:
 
- Izmenjen je režim saobraćaja na deonici auto-puta, od petlje Batajnica do petlje Novi Sad Centar zbog radova. Od 7 do 17 časova postavljaju se optički kablovi na deonici petlja Batajnica - petlja Novi Sad Centar, u smeru ka Horgošu. Radovi se izvode u pokretu, uz zauzeće zaustavne saobraćajne trake u zoni radova. Ovaj posao trebalo bi da bude završen do 18. marta.
 
- Izmenjen je režim saobraćaja u delu Ulice Dragiše Brašovana. Izmena režima saobraćaja se odnosi na pešačku stazu, parking i kolovoz u delu Dragiše Brašovana, od broja 8 do broja 16. Prva faza podrazumeva zabranu saobraćaja od broja 14d (14, 14a,14b,14c i 14d) do broja 16, a druga faza zabranu saobraćaja od broja 8 do broja 12. Celokupna izmena saobraćaja važiće do 15. aprila.
 
- Izmenjen je saobraćaj u Ulici Ilije Đuričića i Vladimira Perića Valtera u delu Studentskog grada do 18. marta.
Gde ići?
 
Projekcija filma "Prava priča" (The Straight Story, David Lynch, 1999) počeće u 20 časova u Omladinskom centru CK13.
 
Program "U fokusu" posvećen knjigama Sanje Domazet održaće se od 18 časova u Kulturnom centru Vojvodine "Miloš Crnjanski". U programu učestvuju Sanja Domazet – autorka,  Gordana Milosavljević Stojanović – urednica ("Službeni glasnik") i Gordana Draganić Nonin – urednica i moderatorka.
 
Izložba originalnih arhivskih dokumenata "Odjeci Prvog srpskog ustanka – kroz dokumenta Arhiva Vojvodine i Istorijskog arhiva grada Novog Sada" otvara se u 12 časova u Arhivu Vojvodine.
 
Koncert Kemala Gekića počeće u 20 časova u Sinagogi.
 
Predstava "Skupljači perja" igraće se od 19.30 časova na sceni "Pera Dobrinović" Srpskog narodnog pozorišta.
 
Na Kamernoj sceni SNP-a od 20 časova je premijera pozorišnog performansa "Biti žena" Akademije umetnosti u Novom Sadu.
 
Radionica šivenja i krojenja "Najlon kao inspiracija - reciklirana moda" održaće se od 18 časova u Kulturnoj stanici Barka.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti