"Čistoća" kupuje još 27 podzemnih kontejnera

JKP "Čistoća" kupuje još 27 podzemnih kontejnera.
"Čistoća" kupuje još 27 podzemnih kontejnera
Foto: 021.rs
Predviđeno je da se izdvoji 24 miliona dinara za ovu nabavku.
 
U dokumentaciji se ne navodi gde će se u Novom Sadu postaviti podzemni kontejneri, a "Čistoća" će tokom godine posebno doneti odluke o lokacijama.
Nacrtom ugovora je predviđeno da "Čistoća" podzemne kontejnere sukcesivno naručuje tokom godine, a izabrani ponuđač mora da poštuje maksimalni rok od 45 dana za isporuku. 
Podzemni kontejneri su, prema specifikaciji, isti kao kontejneri koji se već godinama unazad postavljaju na gradskim ulicama. 
 
Očekuje se da će i ovaj put posao dobiti "Eco Signal" iz Beograda, koji je redovno jedini učesnik na ovoj vrsti tendera i redovno dobija poslove poslednjih desetak godina.
 
Iako će se tek videti koja cena će se dobiti za ova 27 kontejnera, na osnovu prethodnih tendera u protekloj deceniji, postavljanje pojedinačnog podzemnog kontejnera je poskupelo sa oko 600.000 na skoro 800.000 dinara.
  • @ocekivano

    21.02.2024 22:48
    Vise ne. To je tako bilo kod ex direktora. Poks je urnisao firmu.
  • Живко Шуњало

    21.02.2024 21:39
    Ко је тамо радио све му је јасно,тематика о контејнерима онај фали директора вероватно је њему добар ,остали радници не желе ни да коментаришу а ни да читају ,ко има користи и ћара и њему је добар ,али да не би партије
  • Đurđa Brankovića

    21.02.2024 19:24
    Nadam se da će u ulici Đurđa Brankovića biti postavljeni podzemni konteneri umeto sadašnjih nadzemnih... Sramota je što to već nije učinjeno imajući u vidu da u okolnim ulicama jeste...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti