Niko se nije javio da sagradi sportske terene u Petra Drezgića

Tender za izgradnju urbanog džepa u Petra Drezgića, koji bi imao više sportskih terena, proglašen je neuspešnim jer nije bilo zainteresovanih za posao.
Niko se nije javio da sagradi sportske terene u Petra Drezgića
Foto: Pixabay
Iako je Uprava za građevinsko zemljište i investicije (UGZI) više puta produžavala rok za predaju ponuda zbog izmena konkursne dokumentacije, na kraju se nijedan ponuđač nije javio. Sada se očekuje ponavljanje postupka.
 
U protekla tri i po meseca, UGZI je tender produžavao zbog velikog broja pitanja potencijalnih ponuđača o dokumentaciji, kako u tehničkom delu, tako i u pravnom.
Iako je urađeno nekoliko ispravki dokumentacije kako bi bila jasnija i preciznija, to izgleda nije bilo dovoljno da se neko prijavi.
 
Vrednost ovih radova procenjena je na 33 miliona dinara.
Prema projektu, u ovoj ulici na Salajci bi se sagradio urbani džep koji sadrži prvenstveno niz igrališta.
 
Predviđeno je postavljanje urbanog mobilijara, izgradnja nove pešačke staze, prostora za odmor i razonodu, dečijih igrališta, kao i poligona, odnosno biciklističkih stazica sa replikom saobraćajnih znakova.
 
Stari košarkaški teren na tom mestu će nastaviti da služi istoj nameni, dok se za odrasle dodaje teren za boćanje, klupe za šah, kao i prostor za odmor i okupljanje.
 
Predviđeno je postavljanje 44 klupe, korpi za otpatke i držača za bicikle.
 
Prema proceni uprave, rok za izvođenje radova bi bio tri meseca.
  • Ha

    22.02.2024 07:56
    Hahahahaha
    Sad menjaju plan i rokni zolitercinu od 15 spratova! Galeniši Salajku.
  • Vlada

    21.02.2024 21:21
    Zarada
    Od tog posla investitor nema zaradu preko 200.000€ pa nisu zainteresovani.
  • Pićuka

    21.02.2024 15:19
    Od tog posla ne može gazdi da ostane za jedan stan. Batali posao.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti