Novosađani, "Informatika" je poslala opomene za dugovanja, a ako ne platite - izvršitelj

"Informatika" je poslala opomene Novosađanima za dugovanja za komunalno-stambene usluge.
Novosađani, "Informatika" je poslala opomene za dugovanja, a ako ne platite - izvršitelj
Foto: 021.rs
Opomenut period za fizička lica korisnike stambenog i poslovnog prostora je od marta 2023. godine do septembra 2023. godine. 
Za pravna lica i preduzetnike, koji su korisnici stambenog i poslovnog prostora opomenom će biti obuhvaćen period od marta 2021. do septembra 2023. godine. 
"'Informatika' moli korisnike da, ukoliko imaju dugovanja u gore navedenim periodima, da ih izmire najkasnije do 5. marta, kako bi izbegli troškove prinudne naplate dugovanja u postupku koji će sprovesti nadležni javni izvršitelj", kažu u Informatici.
 
Takođe, podsećaju korisnike na mogućnost zaključenja sporazuma o isplati duga na rate, a o preciznijim uslovima za  zaključenje Sporazuma možete pozvati kontakt centar na broj 0800 222 021 ili lično otići u upravnu zgradu Informatike na adresi Bulevaru cara Lazara 3.
  • Veljaš

    22.02.2024 08:26
    Ja sam zbog duga od 2800 din,koji nije plaćen zato što je zaboravljeno,platio izvršitelja skoro14000 din.A 50 godina redovni platiša.Nema tu milosti i pregovora.Prvo plati pa se žali.To je bilo pre dve godine.Opasna je to mafija.
  • Marko

    22.02.2024 07:24
    Napredne dosmanlije
    @Lajavi
    Nisu ljudi placali racune za komunalije ni 90 tih pa nikom nije padalo na pamet da nekome uzme krov nad glavom zbog 50 maraka duga.
  • Cvejka

    22.02.2024 06:48
    Opomene Iformatike
    Država je četiri godine krala penzije i od tada permanentno dugujem Informatici jednu do tri kirije.Zlo mi je što sam dužna to mi je realnost.Platim dva puta struju na uštrb Informatike, pa okrnem krug.Onda vas Informatika svrsta sa dužnicimaa u grupi sa mnogo većim dugovima Nagura vam advokatske troškove pride...Bravo za AV

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Olimpijske vrednosti u DDOR osiguranju

DDOR, zvanično osiguranje Olimpijskog tima Srbije, u saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije, partner je niza izložbi posvećenih olimpijskim vrednostima.