FOTO: Počela prolećna akcija čišćenja Novog Sada, gradonačelnik pozvao građane da se priključe

U Novom Sadu je počela prolećna akcija čišćenja.
Rani dolazak prolećnog toplog vremena ubrzao je potrebu za redovnim prolećnim čišćenjem i zato JKP "Gradsko zelenilo" i JKP "Čistoća" zajedničkim radom počinju ovu akciju, objavio je na Instagramu gradonačelnik Novom Sada Milan Đurić.
Plan je da se očiste sve parkovske površine, blokovska naselja i sve javne zelene površine, uklanjanjem osušenog lišća, granja, čišćenjem prostora oko šetališnih staza, uklanjanjem otpada koji je neadekvatno bačen. Prostor će biti dodatno oplemenjen sadnjom cveća i ukrasnog bilja.
 
JKP "Čistoća" će takođe postaviti posude (otvorene kontejnere) na određene punktove za odlaganje baštenskog otpada.
Danas je počelo čišćenje Dunavskog parka, a slede park kod Železničke stanice, Limanski park, i sve druge zelene površine u Gradu i prigradskim naseljima.
 
On je pozvao Novosađane da se aktivno uključe i očiste svoju okolinu i objavio fotografije dosadašnje akcije.
 
  • Zemlja čudesa

    29.02.2024 08:12
    Evo, mogu oni odžačari što ih već deceniju i više plaćamo, a niko ih nije nikada video.
  • НН

    29.02.2024 07:54
    ... у преводу ...
    ... ми, које је секта овде поставила да "радимо" у ЈП има само до ботујемо на порталима и сендвичаримо по митинзима, а ви сиротиЉо, радите оно за шта смо плаћени ...
  • Milojevic

    29.02.2024 07:16
    Znaci zelenilo zakazalo i nikom ništa. Od kada Cistoca cisti parkove i zelene površine kad je to posao zelenila? Lepo ja kažem da je Cistoca najbolje preduzece sa najvrednijim radnicima. Da li ćete ih nagraditi sto rade tudji posao? Eto još jednog dokaza da je u zelenilo potrebno smeniti rukovodstvo a ove iz kancelarija izbaciti na čišćenje

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti