Novica Antić i drugi funkcioneri vojnog sindikata pušteni da se brane sa slobode

Predsednik Vojnog sindikata Srbije Novica Antić i funkcioneri tog sindikata Predrag Jevtić i Duško Tolmač su odlukom sudije Višeg suda u Novom sadu pušteni da se brane sa slobode.
To je FoNetu rekao Antićev advokat Siniša Lunić.
Njih trojica uhapšeni su u utorak pre podne, određeno im je zadržavanje do 48 sati i prebačeni su u Novi Sad, gde su u sredu uveče saslušani i negirali su optužbe za proneveru koje su im stavljene na teret.
Tužilaštvo je tražilo da se Antiću, Jevtiću i Tolmaču odredi pritvor.
 
Lunić je ocenio da je reč o političkom hapšenju i procesu, za šta je dokaz i odluka sudije da im ne odredi pritvor. 
 
Niko se još uvek zvanično nije oglasio u vezi sa privođenjem ili pretresom kuće Novice Antića. 
  • jovica s brcima

    29.02.2024 16:00
    Znaci samo opomena, da se vrati u kolosek? Sta bi sa spektakularnim hapsenjem bivseg direktora carine? drpili vise nego djilas navodno pa pojeo vuk magarca? kokezin sap i dalje u pola firmi radi u pola ne a kokeza u juznoj americi pika fucu na male golove jer je ovde zabio pogodak svog zivota...
  • N

    29.02.2024 13:33
    V
    Bravo novice samo udri buraniju bravo i za sudiju
  • Perica

    29.02.2024 10:38
    Pitam to isto tužilaštvo: šta ste uradili sa proneverom 55 miliona dinara pri kupovini SAP programa 2013-e za potrebe gradske uprave NS?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Olimpijske vrednosti u DDOR osiguranju

DDOR, zvanično osiguranje Olimpijskog tima Srbije, u saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije, partner je niza izložbi posvećenih olimpijskim vrednostima.