GSP: Popusti za mesečne karte za radnike firmi sa više od 10 zaposlenih

JGSP "Novi Sad" je obezbedio paket popusta za kupovinu mesečnih pretplatnih karata za zaposlene u pravnim licima koja imaju više od 10 zaposlenih.
GSP: Popusti za mesečne karte za radnike firmi sa više od 10 zaposlenih
Foto: 021.rs

Ova stimulativna mera je donesena kako bi se povećao broj zaposlenih koji koriste javni prevoz, čime bi se ujedno smanjio broj automobila u saobraćaju, kao i gužve u gradu.

S druge strane, poslodavci uz ovaj popust mogu da ostvare značajne uštede kada je reč o troškovima prevoza.

Preduzeća su u odnosu na potencijal i broj zaposlenih kategorizovana u tri grupe, te na osnovu toga mogu da ostvare do 20 odsto popusta za kupovinu pretplatnih karata.
 
Dodatne informacije o paketu popusta poslodavci mogu da dobiju putem mejla prodaja@gspns ili telefonom na broj 021 215 65 41.
  • Jovan

    01.03.2024 17:59
    Jel palo mozda nekom naprednom genijalcu na pamet da poveze Telep, Novo Naselje i Detelinaru sa industrijszom zonom, cisto da ljudi mogu da idu na posao? I da to ne bude 1 polazak dnevno...
  • /

    01.03.2024 17:57
    /
    zlatna parking kartica je jeftinija od ovog bus plusa.

    nego, da oni ne uzimaju neku proviziju ili pdv na dopunjavanje ove bus plus kartice?
  • joe

    01.03.2024 16:28
    Ako u GSP-u zaista žele da smanje gužve i zagadjenje onda neka uvedu liniju sa Novog Naselja prekma Klisi koja neće ići kroz gotovo ceo grad!
    Treba mi preko sat vremena da stignem na posao, na Klisu sa Naselja i pri tom promenim dva autobusa.
    Ista priča je i sa ljudima koji idu na Najlon ili u Svetofor, Big ili do Jumbo-a i Super Vera.

    Zar ne može da se napravi linija koja bi sa Novog Naselja išla preko Detelinare na Klisu a da pri tom prolazli pored Uradi sam, Jyska, Lidla, Merkura pa Industrijskom, pored Jumba, Super Vera, Okova, Biga, Najlona i Rodinog Megamarketa?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti