FOTO: "Gradsko zelenilo" ranije počelo da kosi travu

Radnici "Gradskog zelenila" počeli su košenje pojedinih lokacija u gradu, ranije nego što je uobičajeno.
Kako navode iz ovog preduzeća, uzrok naglog rasta trave je blaga klima, vlažno i toplo vreme.
Ekipe "Zelenila" kosile su travu duž Bulevara oslobođenja, uz Partizansku ulicu, zatim u Hajduk Veljkovoj, Bulevaru cara Lazara, Kameničkom parku, u stambenom bloku na Bulevaru kralja Petra, prilazima Futoškom parku i aleji Mike Antića.
Osim toga, dodaju iz "Gradskog zelenila", u toku je i okopavanje šiblja na Bulevaru oslobođenja i ulici Janka Veselinovića, kao i sakupljanje lišća u stambenom bloku Braće Dronjak - Partizanskih baza - Slobodana Jovanovića – Bulevar Jovana Dučića i stambenom bloku Stevana Hristića - Partizanskih baza – Ložionička.
 
 
"Nastavljena je i popuna gradskih drvoreda sadnicama odraslog drveća iz starog rasadnika kod GSP-a. Danas su zasađena tri kestena na Bulevaru vojvode Stepe, a nastavljeno je i zimsko tretiranje šbilja i niskog drveća zaštitnim preparatima, kao i prihrana i zalivanje drveća posađenog u prethodnom periodu", navode iz ovog preduzeća.
  • Kameničanin

    05.03.2024 07:37
    Ne moraju
    Što se muče da kose Kamenički park, kad on pliva pod vodom već mesecima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti