SSP: Podnete 24 krivične prijave protiv novosadskih policajaca zbog izbornih mahinacija

Novosadski odbor Stranke slobode i pravde (SSP) podneo je 24 krivične prijave protiv pukovnika i majora policije iz Odeljenja za upravne poslove Policijske uprave Novi Sad.
SSP: Podnete 24 krivične prijave protiv novosadskih policajaca zbog izbornih mahinacija
Foto: 021.rs
Kako se navodi u saopštenju, prijave se odnose na navođenje na overavanje neistinitog sadržaja, zloupotrebu službenog položaja, nesavestan rad u službi, falsifikovanje službene isprave, sastavljanje netačnih biračkih spiskova, udruživanja radi vršenja krivičnog dela, trgovinu uticajem, kao i za druga krivična dela u vezi sa navedenim. 
Predsednik Gradskog odbora SSP Novi Sad Vladimir Vrsajkov upozorio je da se deo zaposlenih u novosadskim javnim i državnim preduzećima šalje na privremeni rad od dva meseca u odgovarajuća beogradska i republička preduzeća, "uz obavezu promene prebivališta, kao što su već uradili sa 50 zaposlenih u Pokrajinskom PIO fondu".
"Ponovo podsećamo, kako one na vrhu SNS piramide izborne krađe, tako i neposredne izvršioce, da ova krivična dela neće zastareti i da sudstvo i tužilaštvo neće večno biti zarobljeni", naveo je Vrsajkov.
 
Dodao je i da "jurišnici SNS" po Novom Sadu i Beogradu lično proveravaju svaku lažnu adresu i dele "fantomima slike izmišljenih prebivališta".
  • Aleksandar

    11.03.2024 10:42
    Odgovor
    Ne treba imati milosti prema takvim osobama, samo podnosite krivične prijave, puna podrška. U Srbiji mora zaživeti zakoni i Ustav. Niko ne sme da bude iznad toga pa ni ja kao običan građanin.
  • Пера Пендрек

    11.03.2024 10:31
    Ударише на власт

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti