Begeč skoro svaki dan bez struje

U proteklih mesec dana skoro svaki dan Begeč ili delovi ovog naselja su bez struje tokom prepodneva zbog radova na javnoj rasveti.
Begeč skoro svaki dan bez struje
Foto: 021.rs (ilustracija)

Stanovnici Begeča su se 021.rs požalili da česta isključenja struje stvaraju probleme u svakodnevnom životu jer ne samo da kuće nemaju napona, nego ne rade pošte, apoteke, prodavnice i drugi prodajni objekti, jer skoro svaka trgovina i poslovanje zavisi od pristupa internetu kojeg nema kad nema struje.

Kako su nam preneli građani, a vidi se iz redovnih obaveštenja Elektrodistribucije, struje u proteklom periodu nije bilo od 8 do 16 časova u celom naselju ili pojedinim ulicama 19, 20, 21, 22, 23, 27, 28, 29. februara, kao i 1, 4, 5, 6, 7, 8, 11, 12, 13. i 14. marta. Koliko je poznato, za sada 15. i 16. marta nisu predviđena isključenja.
 
Od meštana smo čuli i da su videli radnike JKP "Stan" koji su zaduženi za održavanje javne rasvete, tako da se pretpostavlja da su radovi s time povezani.
Za 021.rs u Elektrodistribuciji navode da su isključenja svakodnevna zbog radova koje izvodi Stan.
 
"JKP Stan, koje obavlja poverene poslove obezbeđivanja javnog osvetljenja na teritoriji Grada, izvodi radove na rekonstrukciji postojeće infrastrukture koja je u funkciji javne rasvete u naselju Begeč. Nadležne službe Ogranka Elektrodistribucije Novi Sad, na osnovu prijave radova od strane Stana i zahteva za isključenje, obezbeđuju uslove za izvođenje predmetnih aktivnosti u skladu sa dinamikom definisanom od strane izvođača radova", kažu u ED Novi Sad.
 
Za sada nema informacija do kada će Stan izvoditi radove u Begeču.
  • Fuj49

    15.03.2024 17:34
    NIKAD bolje
    Zlatno doba na sve strane.
  • Begecan

    14.03.2024 20:16
    6. prsten pakla
    Tako je vecina izabrala, sad zivimo u mraku!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti