Hladniji utorak pred Novosađanima: Šta vas sve očekuje u novom danu?

Ovaj martovski utorak u Novom Sadu biće nešto hladniji nego prethodni dani.
Hladniji utorak pred Novosađanima: Šta vas sve očekuje u novom danu?
Foto: 021.rs
Unapred vas podsećamo i da, za svaki slučaj, ponesete kišobrane i toplo se obučete. 
 
U gradu neće biti toliko dešavanja, ali su na Novosadskom sajmu u toku Sajam knjiga, Međunarodna izložba umetnosti "Art Expo", Međunarodni sajam obrazovanja "Putokazi", "Dani Laze Kostića", i Sajam gejminga "NS gaming week".
Vreme
 
Utorak će u Novom Sadu biti umereno oblačan, uz hladno jutro i nešto nižu temperaturu tokom dana. Minimalna temperatura biće 2, a maksimalna 11 stepeni. Duvaće slab do umeren severni vetar, od podneva povremeno jak.
 
Poboljšanje biometeoroloških prilika povoljno će uticati na većinu hronično obolelih. Izvestan oprez se savetuje srčanim bolesnicima i mentalno nestabilnim osobama. Promenljivo raspoloženje i poremećaj sna. Kao meteoropatske reakcije mogući su reumatski bolovi i depresija.
Trebalo bi da znate i...
 
Pojedine ulice u Novom Sadu neće imati struje od 8 do 13.30 časova, a to su ulice Sime Matavulja od Jerneja Kopitara do Bolmanske, kao i Jerneja Kopitara od 35 do kraja.
 
Radnici Novosadske toplane će početi očitavanje brojila. Radnici Novosadske toplane očitavaće stanja utroška toplotne energije na merilima toplote i na vodomerima za toplu potrošnu vodu za mart. Iz tog preduzeća apeluju na građane da im omoguće pristup.
 
Podsećamo vas na aktuelne radove i zatvorene ulice:
 
-  Režim saobraćaja u zoni petlje Beška izmenjen je jer se u toku svetlog dela dana kopaju temelji i montiraju saobraćajne table u zoni petlje Beška, u oba smera. U zoni radova za saobraćaj je u dužini od 50 metara zatvorena zaustavna saobraćajna traka. Ovi radovi trebalo bi da budu gotovi sutra, 19. marta.
 
- Izmenjen je režim saobraćaja u delu Veternika. Zabranjen je saobraćaj u delu Ulice Sonje Marinković, na prilazu raskrsnici sa Novosadskim putem. Razlog su radovi na kolovozu na Novosadskom putu, u delu od Ulice Sonje Marinković do Kralja Petra I. Ova izmena važiće do 30. aprila.
 
- Izmenjen je režim saobraćaja u delu Ulice Dragiše Brašovana. Izmena režima saobraćaja se odnosi na pešačku stazu, parking i kolovoz u delu Dragiše Brašovana, od broja 8 do broja 16. Prva faza podrazumeva zabranu saobraćaja od broja 14d (14, 14a, 14b, 14c i 14d) do broja 16, a druga faza zabranu saobraćaja od broja 8 do broja 12. Celokupna izmena saobraćaja važiće do 15. aprila.
Gde ići?
 
Gošća Filmskih priča u Čitaonici Gradske biblioteke biće glumica Danijela Nela Mihailović od 19 časova.
 
Izložba Erike Janović "Rascvetavanje" biće otvorena u 19 časova u Galeriji "Forma"
 
Predstavu "Neodustajanje", glumica Marija Medenica igra od 21 čas u humanitarne svrhe, za pomoć oboleloj deci i odraslima. Predstava, koja je realizovana u saradnji sa Savezom dramskih umetnika Vojvodine, igra se u Srpskom narodnom pozorištu
 
Okrugli sto "Razum i strasti - borba ili jedinstvo" počeće u 18 časova u Omladinskom centru CK13.
 
Mjuzikl "Kosa" igraće se od 19 časova na Velikoj sceni Pozorišta mladih.
  • Mrsoje sa Satelita

    19.03.2024 00:10
    Gde u gradu ima dobrih skembica da se kupi?
  • Ja

    18.03.2024 23:46
    Kisa
    Moze biti Biden Moze bit ne bidne

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti