Mirović otvorio Sajam knjiga, pa predstavio svoju novu knjigu

Sajam knjiga u Novom Sadu danas je otvorio predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović rekavši da su "izdavači danas moderni vitezovi borbe protiv digitalizma".
Mirović je naveo da se u današnje vreme posebna zahvalnost duguje izdavačima, koji istrajavaju da objavljuju knjige i time pomažu stvaraocima da njihova pisana reč dođe do čitalaca.
Nakon otvaranja Sajma knjiga, Mirović je bio gost na štandu "Lagune", gde je potpisivao svoju novu knjigu "U lavirintu", u izdanju ove izdavačke kuće.
Prema Mirovićevim rečima, njegova peta knjiga poezije, između ostalog, govori o savremenim problemima, lažnim idolima, izazovima sa kojima se suočava Evropa, o velikom svetskom licemerstvu na Bliskom istoku.
 
Sajam knjiga održava se do 25. marta, u Hali 1 Novosadskog sajma a prisutno je više od 60 izlagača.
  • Djurdjica

    19.03.2024 19:57
    Ju, ta man'te
    Kostres je zavrsio fakultet godinu dana po osnivanju FABUS-a, Bojan je doktorirao dok je bio premijer, pa moze i Mirovic da bude pesnik.
  • Limanac

    19.03.2024 11:00
    Dali ce dogodine otvoriti sajam Kruzevic sa onim cudnim fak`lultetem????
  • jedančovekorkestar

    19.03.2024 08:49
    Pesnik ne moža sa se prikriva
    Volim te što se podkraj zivota sete da su pesnici ili slikari.Da je bolji mogao je da bude Šešelj ali je savitljiv i ostaje odakle god da dune.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti