Danas zabrana saobraćaja na trasi Novosadskog polumaratona

Zbog održavanja 31. Međunarodnog atletskog Novosadskog polumaratona, danas, 24. marta doći će do izmene u saobraćaju.
Danas zabrana saobraćaja na trasi Novosadskog polumaratona
Foto: Pixabay
Od Trga slobode privremeno će biti zabranjen saobraćaj, što se nastavlja se ulicama: Zmaj Jovinom, Dunavskom, Beogradskim kejom, Kejom Žrtava racije, Bulevarom cara Lazara (od Keja Žrtava racije do Ulice Dr. Sime Miloševića), Dr Sime Miloševića, Jirečekovom, Fruškogorskom, Bulevarom despota Stefana i Dr. Zorana Đinđića.
Privremena izmena režima saobraćaja važi od 9.15 do 14 časova.
Više informacija u vezi sa 31. Novosadskim polumaratonom možete pronaći OVDE.
  • @Trkač

    23.03.2024 09:37
    Ako ti se trči imaš celu Frušku goru :) Samo pazi da te ne pregaze kvadovi na stazi za pešake. Ovde u gradu uznemiravaš Novosađane koji stoje i pričaju na trim stazi, kad već trčiš, kao veliki je problem da ih zaobiđeš, zamisli da trčiš trku sa preprekama. Mine od pasa isto možeš da preskočiš, samo treba da gledaš. :)
  • A212

    23.03.2024 07:12
    savche
    Svima onima, koji za novcem svakodnevno "trče" peške i autima ko muve bez glave i prave gradske gužve a kritikuju sportske delatnosti:
    Je.ite se!
  • Trkač

    22.03.2024 20:13
    Dovoljno je otići na kej pa videti kakva je kultura ljudi, više šetača po stazi za trčanje nego na pešačkoj zoni! Čak su počeli da izvode i pse po stazi namenjenoj za trčanje...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti