FOTO Prolećno uređenje dvorišta i terase: Gardenium ima rešenje za sve cvetne ideje

Proleće je stiglo u punom sjaju, donoseći sa sobom cvetanje i bujanje prirode.
Sada možete detaljno da isplanirate osvežavanje omiljenog kutak za opuštanje - terase i bašte, ali i kompletnog dvorišta. 
 
Uslovi za sadnju zimzelenih i žbunastih biljaka su veoma pogodni, dok vegetacija još uvek nije krenula da buja.
Zato je sada prava prilika da obogatite svoje dvorište i unesete boje koje volite, a ne postoji efektniji način od cveća i ostalih ukrasnih biljaka.
 
Sve cvetne ideje možete objedinjeno realizovati u vrtnom centru Gardenium u Novom Sadu, koji je postao nezaobilazna lokacija za sve one koji cene lepotu prirode.
Visterija, rododendron, gaura, indijski jorgovan, fotinija, japanska dunja, japanska trešnja, lovor višnja, topijari i tuje - samo su deo bogate ponude kojom možete da oplemenite svoj prostor.
 
Na jednom mestu ćete pronaći veliki izbor biljaka za bašte, terase i domove, kao i sve neophodne sadnice i pribor za uređenje.
 
 
Gardenium nudi sve što vam je potrebno da unesete malo prirode u svoj životni prostor. Širok spektar cveća, od sezonskih do stalnih, kao i različite vrste sadnica, semena i preparata za biljke, čeka vas u ovom, sa razlogom omiljenom kutku Novosađana.
 
U ponudi su i ukrasni elementi poput saksija i žardinjera koji mogu dodatno ulepšati vašu baštu ili terasu. Na jednom mestu možete pronaći i kompletnu opremu, supstrate, đubriva, alat za baštovanstvo, kamenje i sve ostalo što vam je potrebno za održavanje.
 
 
No, Gardenium nije samo prodavnica za ljubitelje biljaka. Ovde možete dobiti i kvalitetne savete od stručnjaka koji će vam pomoći da uspešno uzgajate i negujete svoje biljke, bilo da ste početnik ili se profesionalno time bavite. Iskusni tim Gardeniuma je tu da odgovori na sva vaša pitanja, pomogne vam da napravite pravi izbor i pruži vam savete za održavanje i negu biljaka.
 
Ovde ćete pronaći sve što vam je potrebno da stvorite predivnu baštu, terasu ili unutrašnji prostor koji će vas osvežiti i ispuniti pozitivnom energijom.
Kako doći do ove lepe cvetne lokacije?
 
Vrtni centar Gardenium bavi se prodajom sadnica listopadnog, zimzelenog drveća, dekorativnog šiblja i žbunova, ruža, imaju četiri vrste bambusa, ali su jedinstveni i po prodaji - masline. 
 
Maslinu imaju u različitim oblicima, kalemljenu na štapu, spiralnog oblika stabla, kao i redovnog rasta.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gardenium (@gardenium_ns)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gardenium (@gardenium_ns)

 
Ono po čemu su posebno specijalizovani jesu vrtne biljke i ukrasno drveće za dvorište. Uz bogat asortiman koji imaju u ponudi, dobićete pravi dvorišni raj. Baštensko ukrasno bilje najrazličitijih vrsta kreiraće vašu sopstvenu bajku. Ukrasno drveće će vam obezbediti neophodan hlad i omogućiti da i u toku letnjih meseci vreme provodite u svom vrtu.
 
Nalaze se na svega tri kilometra od centra Novog Sada u Đakona Avakuma 42, uz obezbeđen parking za kupce.
 
Sve informacije možete dobiti i na broj 021/400-922, a njihovu ponudu možete pogledati i na Instagramu, Fejsbuku, kao i na zvaničnom sajtu.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti