U centru Novog Sada sutra prikupljanje hrane za pse zbrinute sa ulice

Akcija prikupljanja hrane za 74 psa sklonjena sa ulice biće organizovana u nedelju, 7. aprila, u centru grada.
U centru Novog Sada sutra prikupljanje hrane za pse zbrinute sa ulice
Foto: Pixabay
Akcija se organizuje kako bi se pomoglo životinjama o kojima je do početka februara brinuo preminula aktivista za zaštitu životinja Ivan R. Ivanović.
 
Ovaj aktivista je široj javnosti postao je poznat zahvaljujući protestnoj šetnji od Smederevske Palanke do Beograda, nakon koje je devet dana štrajkovao glađu ispred Predsedništva, zbog jezivih zločina ubijanja napuštenih pasa u Smederevskoj Palanci. 
 
O napuštenim psima sada brine partnerka preminulog aktivista, Dobrica. U brizi o životinjama pomažu joj i prijatelji, ali je i dalje potrebna pomoć u vidu hrane. 
 
Iz tog razloga, Građanski pokret Bravo organizuje akciju prikupljanje hrane u Zmaj Jovinoj, u nedelju od 16 do 19 časova
Pomoć se može uplatiti i na račun:
 
Dobrica Damjanac 
OTP banka 
325-9300500190488-92 
Pay pal: dobrica3@gmail. com
  • Bojan

    07.04.2024 12:14
    @Na selo

    Pod hitno da sve vas navikle da živite na grbači životinja vratimo u vaš zavičaje pošto ste ovde u grad očigledno zalutali i niste nimalo dobrodošli.
  • Na

    06.04.2024 18:24
    selo
    Zabraniti držanje pasa u gradskim naseljima.
    Psima je mesto na selu, oni tamo, prirodno, brinu i čuvaju čoveka, kuću, dvorište i drugo.
    U gradu je stanje nenormalno i neprirodno: tu ljudi čuvaju i brinu o psima.
  • Tulipan

    06.04.2024 15:45
    Odlično ,taman da djelomično naplatim povrede koje je moj otac (75) dobio u napadu čopora pasa lutalica-avlijanera u Dunavskom parku pre 3 nedelje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti