ANKETA: Šta vam je važno u Novom Sadu?

Novosađani će na izborima 2. juna odlučivati o gradskoj vlasti.
ANKETA: Šta vam je važno u Novom Sadu?
Foto: 021.rs

Iako su izbori tek sada raspisani, kampanja već uveliko traje.

Novosađani su se prethodnih godina žalili na niz problema, od urbanizma do saobraćaja. 

U anketi pred vama odgovorite na pitanje šta je za vas ključno pitanje za dalji razvoj Novog Sada. U komentarima obrazložite svoj stav.
 
***
 
Projekat se realizuje u okviru Programa malih medijskih grantova koji finansira Ambasada SAD, a administrira Nezavisno udruženje novinara Srbije.  Stavovi, mišljenja i zaključci izneseni u projektu nužno ne izražavaju stavove NUNS i Ambasade SAD već isključivo autora.

Anketa

Šta je za vas ključno pitanje za dalji razvoj Novog Sada?

  • zeleno

    19.04.2024 10:47
    Novi Sad je još lep grad. Prljav, uništavaju se zelene površine, ukida se sve što je nekad bilo pod zaštitom države da bi se gradilo, rupe na asfaltu, biciklističkim stazama, neodržavanje travnika i kad se pokosi sve se ostavi da trune, malo kanie za smeće , postavljene na nekim mestima na svakom koraku na drugim treba ići 10 minuta da se baci smeće. Naročito početak M. Gorkog ulice. Grane od letos od oluje još uvek leže u užem centru grada. Posađeno drveće od pre 2 godine koje se nikad nije primilo stoji tako suvo..................mali broj kanti za smeže uz klupe......i na ulicama one manje za sitniji otpad i opuške od cigara.....zadnjih 10 godina grad potonuo skroz nečiteste se i ne peru ulice, gradi se bez plana...............sve tužnije izgleda bar za nas koji se sećamo uređenog i ćistog grada kakav je nekad bio
  • pajo patak

    19.04.2024 06:21
    @Gradjanin
    Ja, kao i svi novosađani, jedem za stolom, odgovarajućim priborom za jelo, za razliku od " Gradjana ", koji jedu iz kese na klupi, na koju su prethodno naslonili motorku i sjekiru.
  • Ssy

    18.04.2024 22:56
    Stari novosađanin
    Ćuj ba, najvažnije je da se može zidat i profitirat.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti