Koje je to mesto gde možete naći sve za kuću, porodicu, sport, auto…?

Da li ste znali da postoji mesto gde se granice brišu kada se radi o pronalasku proizvoda koji će savršeno odgovoriti na nove, ali i one stare, navike i potrebe?
Od svakodnevnih sitnica do kapitalnih uređaja – internet prodavnica ePlaneta nudi širok spektar proizvoda koji pokrivaju gotovo sve aspekte tvoje svakodnevice. Ovde "sve za" nije samo fraza – to je obećanje. 
 
Jedan običan dan ispune razna dešavanja i odluke, ali on počinje i završava u tvom domu, a dom je mesto omiljenih rituala i svakodnevnih rutinskih poslova. Razumemo koliko je važno imati pouzdanu belu tehniku koja ne samo da obogaćuje kuću, nego i omogućava jednostavniji, kvalitetniji i praktičniji život. 
Hajde da vidimo šta se to izdvaja u ponudi:
 
Frižideri: U top tri glavna uređaja svake kuhinje svakako spadaju frižideri, a modeli najtraženijih brendova poput Gorenja, Beka, Samsunga, Boscha, LG-a, Indesita i drugih su dizajnirani da ispune sve zahteve za adekvatnim čuvanjem namirnica. 
 
Sa naprednim tehnologijama hlađenja, savremeni frižideri osiguravaju da namirnice ostanu duže sveže, zahvaljujući optimalnoj raspodeli hladnoće i efikasnim sistemima kontrole vlage. 
Biraj frižidere sa NoFrost ili NeoFrost tehnologijom, jer se time sprečava nakupljanje leda unutar frižidera. Tradicionalni frižideri bez ove tehnologije zahtevaju ručno odmrzavanje. NeoFrost obično koristi dva odvojena sistema hlađenja, za frižider i zamrzivač.  
 
Ugradne rerne: Svi oni koji uživaju u kulinarstvu će sigurno posvetiti vreme birajući ugradnu rernu iz našeg asortimana, jer dobro odabrana ugradna rerna će pojednostaviti i olakšati proces spremanja omiljenih jela. Bilo da pripremaš jednostavan obrok za svoju porodicu ili više jela za svečane prilike, ugradne rerne nude različite funkcije pečenja koje garantuju savršene rezultate, bez po muke. 
 
Najčešće se biraju konvencionalne i konvekcijske rerne. One se razlikuju po načinu raspodele toplote – putem grejača, odnosno uz pomoć ventilatora kod konvekcijskih. 
 
Zbog efikasnijeg kruženja vazduha pečenje jela u konvekcijskim rernama je za oko 25% brže u poređenju sa konvencionalnim rernama.
 
Mašine za sušenje veša: Kompletiraj set bele tehnike u svom domu s jednom od mašina za sušenje veša iz naše ponude. Najpopularniji modeli mašina za veš su jednako praktični koliko i efikasni. Možeš da biraš kondezacione, ventilacione ili mašine za sušenje veša sa toplotnom pumpom.
Savet je da se biraju mašine koje su energetski efikasne i koje će doprineti manjoj potrošnji struje, koje rade brzo i tiho, sa nekoliko specijalnih programa koji štite tkanine i produžavaju vek trajanja garderobe.
 
Ako ste u nedoumici koji kapacitet mašine za sušenje veša vam je potreban, vodite se time da bi njen kapacitet trebalo da odgovara ili premašuje kapacitet mašine za pranje veša, jer mokrom vešu treba prostora da se širi dok se suši. 
 
Prepuštamo vas ponudi ePlanete i verujemo da ćeš naći baš ono što treba tvom domu ove sezone.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Olimpijske vrednosti u DDOR osiguranju

DDOR, zvanično osiguranje Olimpijskog tima Srbije, u saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije, partner je niza izložbi posvećenih olimpijskim vrednostima.