Geodetski zavod: Radnik katastra u Novom Sadu bio zaposlen i na crno u geodetskoj organizaciji

Republički geodetski zavod (RGZ) saopštio je da je tokom inspekcijskog nadzora nad geodetskom organizacijom Geo-Prizma NS iz Rumenke otkrio da poslove merenja obavlja radnik zaposlen na crno.
Geodetski zavod: Radnik katastra u Novom Sadu bio zaposlen i na crno u geodetskoj organizaciji
Foto: 021.rs
Kako je saopštio RGZ, to je radio radnik Odeljenja za katastar vodova Novi Sad G.Z.
"Tokom inspekcije u službenim prostorijama katastra vodova u Novom Sadu, otkriveno je da G.Z. uporedo sa poslom koji radi u katastru, obavlja i poslove u ime firme Geo-Prizma NS", navedeno je u saopštenju.
Kod G.Z. pronađen je veći broj elaborata, licenca (pečat) za rad i drugih dokaza koji ukazuju da je on, iako zaposlen u katastru vodova, angažovan na crno u radu za firmu Geo-Prizma NS.
 
RGZ je oduzeo svu dokumentaciju i licence, a pokrenuo je i zakonom predviđene postupke protiv G.Z.
 
Takođe, zbog nelegalnih aktivnosti, organizaciji Geo-Prizma NS i zaposlenima u njoj biće oduzete licence za rad.
 
RGZ poziva sve građane da obavezno traže legitimaciju od lica koje obavljaju geodetske poslove, te da u slučaju njenog neposedovanja prijave to na mejlove prijavikorupciju@rgz.gov.rs i sun@rgz.gov.rs.
  • price iz podzemlja

    25.04.2024 08:28
    Bio jedan sto drzi veliku mesaru i trebalo mu da se proda stan. Medjutim baba deda i ko zna ko je sve imao uzivljenje, te ostade na intermetu kao pravo uzivanja. Eh sad! A kupac hoce sve cisto ko suza.
    Treba sad registar da promeni i obrise tog sto je odavno pokojni da bi mesar imao sve na cisto. Kazu u registru:"Eeee prika, pa to se ceka! Di ti je umrlica? Krvna slika pokojnog...itd"
    "Sta si kazao derane?" rece mesar. "Deder dovedi mi tog tvog nacelnika da ga ja nesto priupitam"
    PAF!
    Pade tu na astal svasta nesto kojecega, pa se i prica brze zavrsila jer su to popodne ispravili na sajtu. Ej radosti! Sveee cisto! Ma sta ce ti veza kad papirna nokla lovi svakog soma! Ode stan dok si kazao piksla.
  • /

    24.04.2024 18:38
    /
    doktori u privatnim klinikama su sukob interesa.
  • Relacija

    24.04.2024 15:44
    @ Maja
    Molim Vas, nemojte da se ježite. Nemate razloga, a i sve je med i mleko. Lepo je što Vam je sve jasno i što Vam nikakva objašnjenja nisu potrebna i što ono što pročitate u isto vreme i "čujete".
    Niko ne treba da misli kao ja, Vi posebno. Ovo je samo jedno u nizu različitih mišljenja, a možda i neko iskustvo. Nemam nameru nikom da delim lekcije i ne znam zbog čega Vi to tako shvatate i zbog čega Vas je to toliko pogodilo.
    Pozdrav

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Olimpijske vrednosti u DDOR osiguranju

DDOR, zvanično osiguranje Olimpijskog tima Srbije, u saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije, partner je niza izložbi posvećenih olimpijskim vrednostima.