Najslađa trka danas u Novom Sadu: Puzijada za bebe od osam do 14 meseci

Bebiron puzijada održaće se u subotu, 27. aprila od 11 sati u tržnom centru Big u Novom Sadu.
Najslađa trka danas u Novom Sadu: Puzijada za bebe od osam do 14 meseci
Foto: Puzijada
Mogu da učestvuju bebe od osam do 14 meseci.
 
Manifestacija "Dan za roditeljstvo" je celodnevnog karaktera i dobrodošli su svi koji žele čuju i saznaju nešto novo, a pre svega da kreiraju nove uspomene.
"Pozivani su svi čija deca rastu nekom novom brzinom, a ekipa iz savetovališta je tu da pomogne svima da tu brzinu stignu i razumeju. Dragi naši Novosađani, pozivamo vas na još jednu najslađu i najzabavniju trku, Bebiron puzijadu. Stvorite najradosnije uspomene i fotografije sa vašim bebama", navode organizatori.
Iz digitalnog savetovališta "Bebiron" poručuju da je važno razviti kvalitetan odnos sa decom odmalena. Zato će oni biti prisutni da im pomognu roditeljima i posavetuju ih.
 
Budući da deca najviše uče kroz igru, zbog toga nude i učenje i zabavu, kako za najslađe bebirone tako i za njihove roditelje.
 
"Savetovalište Bebiron obradovaće sve mame i tate, čiji bebironi uzrasta od osam do 14 meseci puzaju poput vetra. A savetovalište Bebiron je već pripremilo diplome i zlatne medalje za najspretnije i najbrže kao i vredne poklone, a mamama i tatama ostaje samo da zabeleže ove trenutke, koje će svi prepičavati u nedogled", navodi se u pozivu.
 
Takođe, od 15h održaće se i besplatna škola roditeljstva za trudnice i tate, gde će sve svoje nedoumice moći da reše sa stručnim ljudima, doktorima i patronažnim sestrama.
  • Marija

    27.04.2024 12:09
    Bebe sa 14 meseci mogu i da hodaju i da puze... šta je sporno @maliVUK ?
  • ex chapman

    26.04.2024 09:13
    @maliVUK
    nije to nista, druze. u trci beba na Novosadskom maratonu su svojevremeno ucestvovala i deca od 3-4 godine. ja licno video kad se takmicio moj sestric koji je tada imao 11 meseci. svi puze, kad odjednom ustaje decko 3-4 godine i useta u cilj :D
  • maliVUK

    25.04.2024 22:08
    Mogu da se takmiče bebe od 8-14 meseci??? Pa,zar dete od 13-14 meseci ne bi trebalo već uveliko da hoda,a ne da puzi....ili sam ja medicinski fenomen??? Pritom još,i noša bi trebala debelo da radi,a ne pampers???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti