FSS: Gradiće se regionalni fudbalski centri u Novom Sadu i Nišu

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije (IO FSS) doneo je danas odluku o izgradnji regionalnih fudbalskih centara u Novom Sadu i Nišu.
FSS: Gradiće se regionalni fudbalski centri u Novom Sadu i Nišu
Foto: 021.rs
Kako je saopštio FSS, u Sportskom centru u Staroj Pazovi održana je sednica Izvršnog odbora kojom je predsedavao potpredsednik Saveza Branislav Nedimović.
 
Doneta je odluka o izgradnji regionalnih fudbalskih centara u Novom Sadu i Nišu, projekata koji će, kako navode u FSS, biti od kapitalne važnosti za razvoj fudbala u Srbiji. 
Pored ovih novih centara, predviđena je i rekonstrukcija Sportskog centra FS Beograda na Adi Ciganliji.
 
Saopšteno je i da je doneta odluka o modernizaciji fudbalske infrastrukture i instalaciji najmodernijih travnatih podloga na svim terenima Super lige, ali i širom Srbije.
Takođe, doneta je odluka o dodeli javnih priznanja za značajna fudbalska ostvarenja.
 
"Dijamantsku loptu" FSS dobiće igrači sa više od 75 nastupa za reprezentaciju, Dušan Tadić i Aleksandar Mitrović, a "Zlatna lopta" pripašće igračima koji su odigrali 50 i više utakmica u dresu nacionalnog tima, Filipu Kostiću, Nemanji Gudelju i Nikoli Milenkoviću.
 
Nastavlja se i pomoć klubovima širom Srbije, regionalnim fudbalskim savezima u sportskoj opremi, a do sada je više od 2.000 klubova dobilo donaciju FSS.

Teme

FSS
  • stadioni

    27.04.2024 12:14
    gutaju novac za propali srpski fudbal u propaloj srpskoj državi. Ovde pametan ne opstaje, vec priglup čopor kabadahija.
  • Новосађанин

    27.04.2024 11:01
    Свака част, али...
    Ми ни реконструкцију „Карађорђа” никако да дочекамо... Све је остало на рендерима.
  • Bivši navijač

    27.04.2024 10:00
    @ Citalac
    @ Koferče
    @ Joca
    Bravo. Sve ste rekli.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Preminuo Živan Berisavljević

Veliki borac za Vojvodinu i kritičar nacionalizma, nekadašnji visoki funkcioner Titove Jugoslavije i ambasador SFRJ u Londonu Živan Berisavljević preminuo je u 89. godini.