VIDEO: Milovan Bajagić kandidat Nestorovićevog pokreta za gradonačelnika Novog Sada

Milovan Bajagić iz pokreta "Mi snaga naroda" kandidat je za gradonačelnika Novog Sada, saopštila je stranka Branimira Nestorovića.
Kako se navodi, Bajagić je stručnjak za geopolitičke odnose i vojni analitičar.
 
Kao oficir Vojske Srbije bio je na raznim pozicijama, između ostalog i u elitnim jedinicama. Kao analitičar piše članke i nastupa u medijima gde komentariše i sublimira ne samo aktuelne, već i istorijske događaje, otkrivajući mnoge pojedinosti o kojima se malo ili gotovo ništa ne zna - stoji u opisu Bajagića.

Pojavljivao se na proslavi Dana Kobri, gde je bio pozvan kao "veteran najelitnije jedinice".

"Na čelu naše liste za gradonačelnika nalazi se poručnik Milovan Bajagić, čovek od integriteta i iskustva, koji svojim radom u vojsci i kasnijem profesionalnom angažmanu u mnogim zemljama sveta dokazuje svoju posvećenost i sposobnost vođenja. Upravo zbog ovakvog kandidata, pokret "Mi Snaga Naroda" nudi Novosađanima autentičnu alternativu, sposobnu da pruži konkretne odgovore na najvažnija pitanja koja tište naš grad", naveo je ovaj pokret na svom sajtu.

Navode da njihova lista okuplja ljude različitih struka i interesovanja, spremnih da zajedno rade na izgradnji bolje budućnosti za Novi Sad.

"Svojim raznovrsnim iskustvima, veštinama i znanjima, naši kandidati su spremni da unesu novu dinamiku u lokalnu politiku i da pokrenu pozitivne promene koje su neophodne za napredak grada", dodaju u pokretu.

Pozvali su Novosađane da podrže njihovu listu davanjem potpisa podrške.

Pokret "Mi snaga naroda" izaći će i na beogradske izbore sa listom pod nazivom "Mi snaga naroda - prof. dr Branimir Nestorović", objavio je ranije poslanik Borislav Antonijević.

Posle decembarskih izbora Nestorovićev pokret "Mi - glas iz naroda" se u Skupštini Srbije podelio na dva, a na nivou Beograda na tri dela.
 
Krajem marta je saopšteno da se od sada zovu "Mi snaga naroda".
 
Lokalni izbori u Novom Sadu raspisani su za 2. jun, kao i beogradski.

Komentari 72

  • Жарко Томић

    03.05.2024 15:04
    Potpapučeni starosadisti
    Ja kao Novosađanin 3 koleno garantujem za ovog čoveka da je pošten čovek i rodoljub. A vi čankistički vojvođaneri bičujte se po leđima. Podrška!
  • Stevan

    30.04.2024 00:01
    E,sad i mi imamo za koga da glasamo.
  • Novosadjanin

    29.04.2024 23:25
    Ajdee
    Pa hajde prvo da nauči novosadski naglasak, da provede vreme na strandu i dunaaavskom parku itd..
    pa nek bude gradonacelnik NOVOG SADA

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Preminuo Živan Berisavljević

Veliki borac za Vojvodinu i kritičar nacionalizma, nekadašnji visoki funkcioner Titove Jugoslavije i ambasador SFRJ u Londonu Živan Berisavljević preminuo je u 89. godini.