"Dosta je bilo" samostalno izlazi na izbore u Beogradu i Novom Sadu

Pokret Dosta je bilo (DJB) saopštio je danas da će na beogradskim i novosadskim izborima 2. juna nastupiti samostalno na listi "Saša Radulović - Dosta je bilo - Rešenje za promenu".
Navode da je to odluka gradskih odbora, kao i da u svim drugim opštinama i gradovima Srbije, njihovi odbori imaju slobodu da na izborima nastupaju u koalicijama koje smatraju najboljim za svoje lokalne sredine.
Međutim, kažu da ni sa kim nisu postigli dogovor.
"Nakon neuspešnih tromesečnih pokušaja da se naprave prave principijelne programske koalicije, gradski odbori DJB u Beogradu i Novom Sadu su odlučili da neće ulaziti u nameštene koalicije čiji je jedini cilj da izgledamo kao šarlatani i nekompetentni i da sva rešenja za promenu i uvođenje reda ponovo padne u drugi plan", saopštili su u DJB.
  • Gledam-ne verujem

    28.04.2024 22:36
    Bez naslova
    DJB je već dugo nesretna udavača, svima se nudi niko je neće.
  • Sale

    28.04.2024 09:23
    Opet ovaj Vuckov mutivoda.
  • Vuja

    27.04.2024 19:55
    Svaka cast. Jedina opozicija.
    Jedini ste ostali na sceni da valjate. I neka idete sami. Realno, nemate sq kim. Podrska

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti