Izborna lista "Aleksandar Vučić-Sremski Karlovci sutra": Prvi kandidat vinar Dražen Đurđić

Izbornu listu "Aleksandar Vučić - Sremski Karlovci sutra" predvodiće vinar Dražen Đurđić.
Izborna lista "Aleksandar Vučić-Sremski Karlovci sutra": Prvi kandidat vinar Dražen Đurđić
Foto: 021.rs
Kako se navodi u rešenju Opštinske izborne komisije, potpisi za listu "Aleksandar Vučić - Sremski Karlovci sutra (Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije – SPS; Rasim Ljajić – Socijaldemokratska partija Srbije – SDP Srbije; Milan Krkobabić – Partija ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije – Solidarnost i pravda – PUPS – Solidarnost i pravda; Miloš Vučević – Srpska napredna stranka – SNS)" predati su u subotu, 27. aprila.
 
Koalicija je dostavila potpise 305 osoba koji podržavaju Izbornu listu, dok je od tog broja 300 bilo validno. U skladu sa Zakonom o lokalnim izborima, prihvaćeno je 200 potpisa i proglašena lista.
Na prvom mestu na listu je Dražen Đurđić, diplomirani menadžer i vinar iz Sremskih Karlovaca i član Srpske napredne stranke.
 
Đurđić do sada nije bio ni na jednoj funkciji u Opštini Sremski Karlovci, ali je u ovom mestu poznat kao vlasnik vinarije na Doki, koja posluje više od dve decenije.
Dosadašnji predsednik Skupštine opštine Boban Petković ne nalazi se na listi kandidata za odbornike.
 
Predsednik opozicione Srpske radikalne stranke Dragan Trišić poslednjih godina iznosio je navode da su postojali sukobi između Petkovića i predsednika opštine Aleksandra Saše Stojkečića, te odluka da dosadašnji predsednik Skupštine opštine ne bude na listi ne deluje iznenađujuće.
 
Drugi na izbornoj listi za junske izbore je Stefan Dimitrije Dimić iz SPS-a, a navodi se da je po zanimanju master audio vizuelni umetnik - snimatelj. On je do sada bio i zamenik predsednika Skupštine opštine. Osnivač je i direktor "Karlovci film festivala". Član je Društva novinara Vojvodine, a bio je i student prodekan.
 
Celu listu možete da pogledate OVDE.
  • Ivan

    09.05.2024 11:01
    Srbin
    Bravo! Neko pametan i sposoban da dođe na čelo opštine. Samo napred!
  • Karlovcanin

    06.05.2024 13:07
    Prvi na listi covek koji i nije Karlovcan , zatim matori Dimic i Kalinic koji su bili na vlasti pre tacno 30 god. i ostali upamceni po tome sto su nam srusili najlepsi bioskop u Vojvodini. Jedino lud covek glasa za njih , sad ce nam na celu sa vladarom iz senke Zivanovicem srusiti i crkvu , kakva sjajna ekipa neka nam je Bog u pomoci
  • Ljubiteljka vina

    02.05.2024 21:22
    Tece vino crveno venama mojim
    Sve gori od goreg. Ovo je za Karlovce sramotno.Nikad gore nije bilo. A nema ko ni da se zalaze. Sada vinar,ura, teci ce vino Karlovcima. A onda je sve lakse

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti