Novi Sad dobio prvu atletsku dvoranu u Srbiji

Na Novosadskom sajmu danas je ozvaničen početak rada prve atletske dvorane u našoj zemlji.

Na Novosadskom sajmu danas je ozvaničen početak rada prve atletske dvorane u našoj zemlji, čime su stvoreni uslovi za kvalitetnije zimske pripreme, u prvom redu olimpijskih kandidata, kao i za treninge mnogih drugih sportista.

Halu 1 adaptiranu protekla tri meseca u atletsku dvoranu otvorio je predsednik vojvođanske vlade Bojan Pajtić. On je podsetio da Vlada Vojvodine već nekoliko godina finansijski pomaže trenažni proces, nabavku opreme i stipendije za sve naše olimpijske kandidate i istakao da je ova atletska dvorana izuzetno značajna za pripreme atletske reprezentacije Srbije.

Najavljeno je da će zimi u ovoj dvorani moći da se pripremaju i teniseri, jer su u istom prostoru uređeni i teniski tereni sa odgovarajućom podlogom. Ovaj prvi zatvoreni prostor za treninge i takmičenja u atletici u Srbiji biće sportistima na raspolaganju od prvog novembra do 1. marta, a ostatak godine koristiće ga Novosadski sajam za svoje priredbe.

Za preuređenje sajamske hale u zimsku atletsku dvoranu pokrajina je izdvojila ukupno 18,3 miliona dinara, deset miliona obezbedio je Novosadski sajam za rekonstrukciju instalacija i druge radove, a troškove rada hale finansira grad sa 3,5 miliona dinara.

  • Uncut

    16.01.2012 20:23
    E ovo je lepa vest... :)
  • mazers

    16.01.2012 13:18
    za MOBUTU
    Samo ti nemoj da se brineš za poslovanje sajma, ima sajam još 5o takvih sala, od ove će bar mladi sportisti Novog Sada imati lepe koristi. Naravno i sajam će imati koristi ne misliš valjda je poklonio ovaj objekat gradu.
  • ns

    16.01.2012 13:10
    vidi se kako sajam posluje sa trenutnim menadžmentom da im nema pokrajne(stranke) da ih po ko zna koji put spašava propali bi davno i sa prošlim i sa sadašnjim direktorom. da su dodali još malo novaca, još tol'ko otprilike, mogli su sazidati novu novcatu halu, namensku, i da je imamo cele godine!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti