FOTO Najbolje mesto za proslavu dečijeg rođendana u Novom Sadu: Čarobna bašta za lepe uspomene

Rođendaonica Čarobna bašta na Vidovdanskom naselju ima poseban koncept koji godinama privlači decu da joj se vraćaju - zabava i proslava na otvorenom.
Ovakav koncept pruža poseban doživljaj deci koji proslavljaju svoj rođendan u ovom prostoru, a zbog preglednog dvorišta roditelji mogu biti sigurni da im je dete bezbedno.
 
Ovaj porodični biznis, uz komšijsku pomoć i podršku, razvijen je pre tri godine, a ambijent se prostire na 400 kvadrata, što omogućava i prostor za razne igre i zabavu sa animatorima.
 
Kako kažu vlasnici ove Čarobne bašte, roditelji i deca im se iz godine u godinu vraćaju i uživaju u prirodnom konceptu rođendaonice i domaćinskoj atmosferi.
 
Koje su sve prednosti Čarobne bašte?
 
Otvoreni koncept ove rođendaonice predstavlja lep ambijent za letnje rođendane, pa je tako sezona otvorena od maja do oktobra - vikendima ceo dan i radnim danima u jednom terminu.
 
Kako ističu, potrudili su se da cena iznajmljivanja ovog prostora ne bude prevelika.
Paket za rođendan dece od jedne do osam godina podrazumeva dva animatora, konobara, šankera, sokove i vodu za decu u neograničenim količinama, kao i posebno osmišljenu i dizajniranu onlajn pozivnicu za rođendan i dekoraciju.
 
"Na ovaj način roditelji mogu biti sigurni da će njihova deca dobiti ono što žele, a dekoraciju i onlajn pozivnicu radimo posebno po željama deteta i temi rođendana. Dakle, nijedan rođendan kod nas ne izgleda isto", ističu iz Čarobne bašte.
 
 
Isto tako i animatorke pristupaju osmišljavanju konceptu i igricama koje će tokom dvočasovnog rođendana igrati, a sve to adaptiraju prema željama deteta, neretko osmišljavajući igrice na licu mesta.
 
"Animatorke igrice prilagođavaju uzrastu i polu deteta koje slavi rođendan, pa tako sa dečacima znaju da igraju razne igre sa loptom i slične takmičarske igre, dok devojčicama može biti zanimljivo da se igraju muzičkih jastučića (muzičkih stolica) ili đuskanja uz plejlistu koju smo nazvali 'Vesele devedesete'. U našoj rođendaonici postoje i delovi u kojima deca mogu da crtaju ili da se igraju kuhinje ili pijace i slično, odnosno ima za svako dete ponešto", naglašavaju iz ove rođendaonice.
 
  
Foto: Čarobna bašta
 
Tokom letnjih rođendana postoji i mogućnost da se organizuju igre sa vodom, te se na taj način pravi i letnja žurka za dečicu.
 
Za to vreme, roditelji imaju svoj prostor koji se nalazi odmah pored igrališta, gde imaju direktan pogled na svoju decu, te mogu i da se opuste i uživaju u druženju.
 
 
Što se tiče parkinga, u Čarobnoj bašti ističu da imaju prostor u dvorištu i ispred za veći broj vozila, ali i komšijski prostor, te se ukupno može komotno parkirati oko 20 vozila.
 
"Tu je taj komšijski aspekat i podrška nama jako bitna i značajna. U komšijskom dvorištu se vozila mogu parkirati i sam komšija je preuzeo ulogu osobe koja će raspoređivati automobile po mestima. Isto tako imamo podršku u celoj ulici, a u okviru Čarobne bašte svi ukućani, pa i naša deca, doprinose radu ove rođendaonice", ističu vlasnici.
 
  
Foto: Čarobna bašta
 
Iako je ova rođendaonica otvorenog koncepta i zavisi od lepog vremena, vlasnici Čarobne bašte ističu i da postoji opcija za zatvorenim prostorom u obližnjoj igraonici koja je zatvorenog tipa i sa kojom imaju saradnju, te je i taj aspekat pokriven.
 
Dodatno ističu i da kada postoje slobodni termini ova rođendaonica pretvara se u igraonicu, a o tome obaveštavaju roditelje na Instagramu i Fejsbuku.
Kako doći do Čarobne bašte?
 
Rođendaonica Čarobna bašta nalazi se u ulici Svetozara Markovića 22, na Vidovdanskom naselju. Nalazi se na samo tri kilometara od centra grada, ali je prostor skroz izolovan od gradske gužve i buke.
 
Sezona traje od maja do oktobra, a ovaj prostor namenjen je proslavi rođendana dece uzrasta od 1 do 8 godina.
 
Kontakt telefon Čarobne bašte jeste 063/19-70-735, a detaljnije možete pogledati OVDE.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti