Prodaje se imovina "Partizanskog puta" u Novom Sadu i Sremskoj Kamenici

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju stečajne mase javnim nadmetanjem preduzeća za izgradnju puteva i auto-puteva "Partizanski put".
Prodaje se imovina "Partizanskog puta" u Novom Sadu i Sremskoj Kamenici
Foto: Pixabay
Javno nadmetanje održaće se 5. juna u 11 časova u Agenciji za licenciranje stečajnih upravnika, Terazije 23.
 
Na prodaju su ponuđeni po početnoj ceni od 81,42 miliona dinara i depozitom od oko 32,56 miliona dinara zemljište i objekti u Sremskoj Kamenici, kao i zemljište na dve parcele u Novom Sadu po početnoj ceni od oko 7,29 miliona dinara i depozitom od 2,91 milion dinara.
Pravo na učešće u postupku prodaje imaju sva pravna i fizička lica koja nakon dobijanja profakture, radi otkupa prodajne dokumentacije, uplate 500.000 dinara za prvu, odnosno 250.000 dinara za drugu imovinsku celinu.
Rok za otkup prodajne dokumentacije je 27. maj.
 
Imovina se kupuje u viđenom stanju, bez pružanja garancija, a stečajni upravnik ne odgovara za nedostatke koje kupac utvrdi po izvršenoj prodaji.
  • @mile

    07.05.2024 09:28
    Svakako nećeš ti, što bi samo po sebi trebalo da ti bude dovoljno da se zapitaš gde si pogrešio, i zašto si se pretvorio u čoveka koji komentariše na 021.
  • mile

    07.05.2024 09:01
    Da mi je znati ko će biti kupac?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti