Grbović: Opozicija u Novom Sadu zadala domaći svima

Predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Pavle Grbović rekao je da je opozicija u Novom Sadu zadala domaći zadatak svima.
Grbović: Opozicija u Novom Sadu zadala domaći svima
Foto: 021.rs
Koalicija "Udruženi za Slobodni Novi Sad", koju čini 12 opozicionih stranaka i pokreta, predstavila se danas na Trgu slobode.
 
Grbović je pohvalio to što su se ujedinili uprkos razlikama i lošim uslovima - sa jednim ciljem.
"Dve liste koje su pre šest meseci osvojile 41 odsto, napravile su dogovor o zajedničkom nastupu, uključili listu koja je ostala na 2.5 odsto, pojačali se i jednim građanskim pokretom koji je bio veoma aktivan prethodnih godina. I idu da pobede. Uprkos lošim uslovima koji neće biti ništa bolji nego u Beogradu", naveo je on.
Nosioci liste "Udruženi za slobodan Novi Sad" su Vladimir Vrsajkov iz Stranke slobode i pravde i Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, dok je prvi na listi Miloš Tubić iz Nove Demokratske stranke Srbije.
 
Predstavnici koalicije su saopštili da će u narednim danima građanima predstaviti celokupan program koji nude.
 
Oni neće imati kandidata za gradonačelnika ili gradonačelnicu, već tim koji će biti zadužen za Novi Sad, a personalna rešenja će, kako navode, razmatrati nakon pobede.
 
Koaliciju "Udruženi za slobodni Novi Sad" čine Stranka slobode i pravde, Narodni pokret Srbije, Demokratska stranka, Stranka Centar SRCE, Građanski pokret Bravo, Zeleno-levi front, Pokret slobodnih građana, Pokret obnove Kraljevine Srbije, Nova Demokratska stranka Srbije, Liga socijaldemokrata Vojvodine, Ekološki ustanak i Pokret za Preokret.
  • Milan

    10.05.2024 00:26
    Budi heroj!
    Ustanite i Budite heroji Novog Sada. Podržite listu Grupe gradjana Budi heroj-Miša Ronin Bačulov!
  • Maksima

    08.05.2024 19:24
    Liga?
    Pa sta je ovo majko mila? Evropejci i oni protiv EU u jednoj koloni. To nema veze sa mozgom. Ali Liga koja je do skoro bila sa SNS da je primite kao i POKS sa Jelicem koji je isto do skoro sa njima surovao. Bas su neki dosledni u svojim stavovima sve za vlast. Nece ovo na dobro da izadje...
  • S2

    08.05.2024 18:33
    Pljujete rijaliti a sami ste postali. Rasejaće vas ovi ko lipa seme

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti