Preventivni pregledi danas u Poliklinici: EKG, ultrazvučni pregledi abdomena, krvna slika...

U Kliničkom centru Vojvodine, u nedelju, 19. maja, biće organizovani besplatni preventivni pregledi za građane.
Preventivni pregledi danas u Poliklinici: EKG, ultrazvučni pregledi abdomena, krvna slika...
Foto: Pixabay
Svi građani, i oni bez zdravstvenog osiguranja, moći će da provere kompletnu krvnu sliku i nivo šećera u krvi, kao i da obave EKG srca i ultrazvučne preglede abdomena.

Preventivni pregledi će se obavljati u Poliklinici, od 8 do 17 časova.

KCV poziva sve građane da obave preventivne preglede i time pozitivno utiču na svoje zdravlje.

  • Mira S

    19.05.2024 22:18
    Nikad vise
    Bila. Pise da se radi od 8h. Dosla sam u 7;45! Masa ljudi bukvalno na samom ulazu. Svi pricaju, deru se, ne mozes disati. Obezbedjenje (?) deli papirice sa brojevima. Kada sam ja dosla vec je bilo podeljeno 38 za laboratoriju i EKG. Nekako sam do 8 i 35 dosla do ulaza i bila je jedna med.sestra, pitam sta je sa brojevima za ultrazvuk abdomena, kaze vec su podeljeni za preglede do 13 h, a sada dele za od 13h do 17h!? Vratila se kuci neobavljena posla. Ko je hteo vise pregleda, obavi 1, pa se opet vrati u masu da ceka brojeve za drugi pregled. Totalno neorganizovano, ponizavajuce.
  • Ivana

    18.05.2024 14:06
    Nije jasno šta ovo treba da predstavlja; u zemlji Srbiji bi trebalo da postoji sistem zdravstvene zaštite koji obuhvata sve građane. Svako bi trebalo da može kod svog lekara pravovremeno zakaže pregled i ima pristup analizama i specijalističkim pregledima koji su mu potrebni tj. na koje ga lekar uputi. Ovo je neozbiljno i nije jasno kako može biti besplatno, neko je morao da pokrije taj trošak.
  • Ja Pa Ja

    18.05.2024 12:06
    Da da
    Je l' se približavaju izbori ili šta je

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Olimpijske vrednosti u DDOR osiguranju

DDOR, zvanično osiguranje Olimpijskog tima Srbije, u saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije, partner je niza izložbi posvećenih olimpijskim vrednostima.