VIDEO: Zamalo direktan sudar automobila prilikom preticanja autobusa na putu Novi Sad - Temerin

Neretko se dešava da pojedini vozači pretiču i zaobilaze preko pune linije i u situacijama kada je to izuzetno opasno, a upravo takav jedan slučaj dolazi sa puta Novi Sad - Temerin.
Kako se može videti na snimku koji je objavila instagram stranica serbialive_novisad, automobil marke "škoda" pokušavao je da zaobiđe gradski autobus.
Međutim, kada je preao u suprotnu traku zamalo se sudario sa automobilom koji je velikom brzinom dolazio iz suprotnog smera. Samo pukom srećom ili zahvaljujući brzim refleksima nije došlo do direktnog sudara dva automobila.
Kako je naveo očevidac, koji tvrdi da se nalazio u vozilu iza, automobili su se okrznuli retrovizorima.
 
"Bio sam iza, sreća gospođa u susretu je odlično odreagovala sišla sa puta da izbegne saobraćajku. Zakačili se sa retrovizorima i njoj je otpala plastika sa retrovizora i stala je sa strane, a osoba koja je vozila "škodu" nastavila je. Nije ni stala da se izvini ili šta god. Malo je falilo da se zakače ozbiljno i da dođe do tragedije", naveo je očevidac.
 
  • Mile

    21.05.2024 06:18
    @Roko Prč
    Pošto se ne poznajemo uljudno je da se obraćamo sa poštovanjem, ili kako se kaže persiranjem. Nisam izneo ni jednu reč koji nije istinita. Slično iskustvo sam imao pri poseti prošle godine gde sam prošao Srbiju, Crnu Goru i Bosnu. Nisu svi koji trenutno žive u inostranstvu napustili svoju zemlju, mnogi su na studijama, usavršavanjima, vode projekte i slično. Srbiju i njene građane volim i cenim. To, između ostalog, pokazujem svojim savesnim ponašanjem u saobraćaju. Drago mi je da je vaše iskustvo drugačije i iskreno se nadam da ćemo u budućnosti svi svedočiti slično. Svako dobro!
  • piskaralo

    20.05.2024 14:29
    maštam
    Kada bi svi imali kamere u vozilu, rešili bi se bahatih nasilnika koje gledam svakodnevno, bez dozvole bi bili čas posla...(samo treba ubaciti GPRS karticu ili sl. u uredjaj i dugme SEND šalje na MUPov server, možda bi i nagradjivao one koje prijavljuju...).
    Druga pozitivna strana bi bila lakše utvrdjivanje kako je došlo do nesreće i ko je kriv.
  • Boeser Wolf

    20.05.2024 09:27
    @za nestrpljive
    U tom inostranstvu o kom pričate traktori nemaju šta da traže na medjumesnim putevima i plaćaju kazne za vožnju na istim.

    Poslušajte pokojnog Alvirovica sta je imao da kaze za presporu vožnju.

    Ako ces voziti 30km/h, sedi na bicikl i ne zagadjuj makar okoliš.

    P.S. Na putevima vozim 80-100 km/h, maks 120 dok nekog preticem...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Olimpijske vrednosti u DDOR osiguranju

DDOR, zvanično osiguranje Olimpijskog tima Srbije, u saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije, partner je niza izložbi posvećenih olimpijskim vrednostima.