Istina: Besramna etiketiranja medija

Stranka Istina, koja učestvuje na lokalnim izborima za Novi Sad, saopštila je da je izložena "besramnom etiketiranju" od strane medija.
Istina: Besramna etiketiranja medija
Foto: 021 (Istina promo)

U saopštenju se ne navodi o kojim je medijima reč.

Istina tvrdi da pojedini mediji pišu za njih da su "strani plaćenici" i "fantomska stranka" u službi neke veće političke organizacije.

Zbog takvih napisa u Istini smatraju da ih se plaše pred predstojeće izbore, čim "pribegavaju bednim lažima i političkim spletkama bez pokrića i dokaza".

"Pozivamo medije da prestanu da lepe lažne i sramne etikete i da, ako ih nešto interesuje, da nas pitaju. Rado ćemo se odazvati i razgovarati, ljudski, kulturno i civilizovano. Mi se ne bojimo javnog dijaloga i o svemu možemo sa svima da razgovaramo. Politika se vodi programima, političkom smislenošću i doslednošću, a ne etiketiranjem bez argumentacije, čega se gnušamo kao bestidnog srozavanja politike na nivo rijaliti programa. Istina ima kontinuitet, nakon prošlih izbora je ušla u Skupštinu Grada Novog Sada i beleži ozbiljan rast i sve veću popularnost. Što je to evidentnije to nas više napadaju i režimski i oni drugi mediji koji su naklonjeni nekima koji sebe nazivaju opozicijom. Jasno je da smetamo mnogima zato što nas građani hoće i podržavaju", saopšteno je, između ostalog, iz ove stranke.

Podsećaju i na svoje programske ciljeve, poput bolovanja za kućne ljubimce, neradne nedelje, legalizacije kanabisa, rešavanja problema parkiranja, itd.

Stranka "Istina" na lokalnim izborim 2. juna u Novom Sadu izlazi pod rednim brojem 4.

  • Liman!

    24.05.2024 00:44
    !!!
    Ko gubi, ima pravo da se ljuti, ali nema pravo da napada i prica neistine o onima koji su bolji. Ove zene su strava! Pametne, obrazovane, kreativne,...imaju odlican Program. Predsednica im je mlada, ambiciozna, pametna zena i ja je skroz podrzavam.
  • Maja

    23.05.2024 19:41
    Pobednici
    Najači smo kad nas kritikuju!
  • Jake

    23.05.2024 18:38
    Zene
    Zna se ko zene napada.
    A one sve jace pametnije i lepse.
    Napred zene Istine imate glas pravih novosađana!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Olimpijske vrednosti u DDOR osiguranju

DDOR, zvanično osiguranje Olimpijskog tima Srbije, u saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije, partner je niza izložbi posvećenih olimpijskim vrednostima.