Novaković: Novi Sad je postao epicentar organizovanog kriminala, to moramo da promenimo

Borislav Novaković, jedan od nosilaca liste "Udruženi za slobodan Novi Sad", poručio je da je Novi Sad postao epicentar organizovanog kriminala.
Novaković: Novi Sad je postao epicentar organizovanog kriminala, to moramo da promenimo
Foto: 021.rs

Kako je naveo, Novi Sad je uvek imao specifičan mentalitet - "bio je to grad mirnih, umerenih, odmerenih, smernih, razložnih i razboritih ljudi". 

Nikada, kaže, u Novom Sadu "nikada nije bilo kriminala ili je uvek bio sveden na najmanju moguću meru".
 
"A onda se pre 12 godina dogodilo da Novi Sad postane epicentar ne kriminala, nego organizovanog kriminala. Stvorila se vrlo jaka sprega vlasti i kriminalaca. Zahvaljujući visokom stepenu korupcije, ostajemo bez milijardi dinara koje su neophodne za razvoj grada i njegovo normalno funkcionisanje", navodi Novaković.
Dodaje i da to mora da se promeni.
 
"To moramo da promenimo. Moramo se vrlo odlučno i hrabro obračunati sa kriminalom i korupcijom u gradu, a to nije moguće bez primene vlasti. Ovde se više ne zna ko je koga stvorio, vlast kriminalce ili kriminalci sadašnju vlast", zaključuje Novaković.
 
Podsetimo, koaliciju "Udruženi za slobodan Novi Sad" čine sve stranke Srbije protiv nasilja, koalicija NADA, pokret Bravo i Liga socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani, i oni su izborna lista pod rednim brojem 11.

Komentari 11

  • Veternik

    21.05.2024 22:03
    Izaći u što većem broju na izbore 2.Juna i glasati za opoziciju
  • @Pika bu

    21.05.2024 19:50
    12 godina ste na vlasti, ne misliš da je vreme da nešto od svojih optužbi i dokažete?
  • Limanac

    21.05.2024 15:57
    Sve je to tacno sto kazes, od ovih sada gorih nema ali sta cemo sa tvojim blago receno mrljama iz proslosti. Bilo je pre godinu dana na ovom istom portalu da si zaposlen u urbanizmu plata redovno leze a na poslu se nisi pojavio 10 godina.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Olimpijske vrednosti u DDOR osiguranju

DDOR, zvanično osiguranje Olimpijskog tima Srbije, u saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije, partner je niza izložbi posvećenih olimpijskim vrednostima.