EDS: Zbog požara koji je izazvalo nevreme Novosađanima preventivno bila isključena struja

Usled jakog nevremena i atmosferskog pražnjenja u Novom Sadu izbio je požar na baraci pored objekta trafo stanice Liman 1, saopštila je Elektrodistribucija Srbije.
EDS: Zbog požara koji je izazvalo nevreme Novosađanima preventivno bila isključena struja
Foto: 021.rs
Kako navodi ovo preduzeće, zbog toga je Ogranak Elektrodistribucije Novi Sad preventivno isključio navedenu trafo stanicu. 
"Korisnici koji su ostali bez električne energije sukcesivno su napojeni iz alternativnih pravaca", dodaju u EDS-u.
 
 
Posle brze intervencije vatrogasaca, požar je ugašen.
  • Tommy gun

    22.05.2024 18:44
    Saopštenje za javnost...
    ... je laž. Ljudski faktor(ofrlje urađena spojnica) je uzrok požara, a panika u dispečerskom centru je posledica gašenja cele trafo stanice.
  • @Tja

    22.05.2024 13:22
    Hehehe, pa stalno tvrdite da ste "Vojvođani", jel to Banat više nije deo Vojvodine? Iako poznat je taj vaš lažni elitizam iz kruga četvorke u kojem ste umislili da je Novi Sad isto što i Vojvodina što tvoj komentar baš ovako lepo naslikava. Jbt, hehehe.
  • Dunavac

    22.05.2024 11:51
    Laaaaž!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Olimpijske vrednosti u DDOR osiguranju

DDOR, zvanično osiguranje Olimpijskog tima Srbije, u saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije, partner je niza izložbi posvećenih olimpijskim vrednostima.