"Tržnica" povodom žalbi Novosađana na netačna merenja: "Na pijaci je kilogram stvarno kilogram"

Usled sve češćih pritužbi građana na netačna merenja prilikom kupovine van pijačnih prostora, oglasilo se JKP "Tržnica".
"Tržnica" povodom žalbi Novosađana na netačna merenja: "Na pijaci je kilogram stvarno kilogram"
Foto: 021.rs
Kako kažu u saopštenju, ovo preduzeće garantuje svim posetiocima i kupcima da na novosadskim pijacama mogu pronaći najveći izbor sveže i zdrave hrane i ostalih proizvoda i da je na pijaci kilogram stvarno kilogram.
"Podsećamo da je Tržnica zadužena za prodaju isključivo u okviru pijačnih prostora i da garantujemo za tačnost merenja i ispravnost robe kupljene na deset novosadskih pijaca", kažu u Tržnici.
Dodaju da su pijace mesto okupljanja i očekuju građane.
  • Mica

    23.05.2024 10:17
    Istina
    Najbolja je bila gospođa koja je pre par godina u torbi nosila 1kg, original pakovanog šećera, dode do prodavca stavi šećer na vagu, ako pokaže tačno kg tu pazari. . . Nema laži nema prevare. . .
  • Prijatelji

    23.05.2024 09:24
    Ne kupuj van pijace
    Sve pijace imaju kontrolne vage, ne kupujte van pijace.
  • Novosadjanin

    22.05.2024 12:22
    Kako da ne...
    Kvantas je isto trznica, pa sam prosle godine pazario 7kg povrca, dosao kuci i izmerio 5kg. Naravno vodio sam da je ok kupiti i od Roma sto su stalno na glavnoj ulici od ulaza, prva krivina levo na cosku. Sve kao nemoj se voditi stereotipima, kad ono...nikad vise!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Olimpijske vrednosti u DDOR osiguranju

DDOR, zvanično osiguranje Olimpijskog tima Srbije, u saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije, partner je niza izložbi posvećenih olimpijskim vrednostima.