Vučinić: U Novom Sadu nema nameštenih tendera

Članica Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Dina Vučinić tvrdi da se u Novom Sadu ne nameštaju tenderi.
Vučinić: U Novom Sadu nema nameštenih tendera
Foto: 021.rs

Vučinić je reagovala na reči Borislava Novakovića, jednog od nosilaca liste "Udruženi za slobodan Novi Sad", koji je poručio da je Novi Sad postao epicentar organizovanog kriminala.

U svom odgovoru Vučinić navodi da dok se na političkoj sceni nisu pojavili Borislav Novaković, njegovi bivši i sadašnji stranački i koalicioni kompanjoni, nikad ne bi znali da postoji organizovan kriminal u politici. 

Ova članica SNS-a kaže da "Novaković drži ubedljivo prvo mesto među bardovima novosadskih političkih razbojnika", navodeći da je prekršajno osuđivan, kao i da se sukobio sa policijom, te pominje aferu Bulevar Evrope, kada je u vreme vlasti Demokratske stranke firmi Dušana Borovice avansno isplaćen novac koji nikada nije obavio, a Novi Sad pare nikad nije vratio.
 
"Uzalud žudi za provizijama i uzalud trlja dlanove. Već 14 godina Novim Sadom se upravlja na zakonit i domaćinski način. Nema nameštenih tendera. Nema proneverenih para, niti će ih biti. Srpska napredna stranka se bori za građane, a ne za svoje fotelje. Novosađani to znaju i zato će Novaković i njegovi desperadosi pretrpeti ubedljiv poraz i, nadamo se, na sreću Novosađana zauvek nestati s političke scene", navodi Vučinić.

Komentari 35

  • Nenad

    27.05.2024 17:49
    Vic
    Deluje kao loš vic.
  • Ma dajte...

    27.05.2024 13:16
    Gotovo sve iznad 300.000 je namešteno... preko 1.200.000 sve... Ako može neko da se ugradi makar za mali poklončić, nabavka će biti "zaključana" na nekoga ko može da ispuni uslove... Postoji desetina načina da se nabavka zaključa, brojem i tipom vozila, licencama, referencama, specifikacijama robe, autorizacijama proizvođača... Za ozbiljnije tendere zna se šta se ne sme "dirati" i čije je, kriminalci to drže, ne mora se ni praviti specifikacija...
  • Nebojsa

    23.05.2024 16:36
    Haha
    Tako je nema, pozdravili te Danilo i njegovi podizvodjaci :-)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Festival "Infant" od 14. do 18. juna

Ovogodišnji INFANT - Internacionalni festival alternativnog i novog teatra, održaće se od 14. do 18. juna, u Srpskom narodnom pozorištu i Pozorištu mladih.