Savo Manojlović u Novom Sadu: Potrebno je da građani budu svesni - od svakog od nas zavisi

Lider Kreni-promeni Savo Manojlović poručio je u Novom Sadu da će do promene doći ukoliko svi građani koji su za promene izađu i glasaju 2. juna.

"Zavisi bukvalno od svakog od građana, tačno je da imamo najneregularnije izbore do sada, ali naša suštinska poruka je da ne mogu oni toliko da kradu koliko mi volimo i Beograd, i Novi Sad, i Niš, i Srbiju", kaže Savo Manojlović za N1.

Dodaje da ćemo imati promenu ukoliko građani izađu na izbore.
 
"Potrebno je da građani budu svesni da od svakog od nas zavisi", kaže on.
Manojlović kaže da će pokret Kreni-promeni uvesti referentne cene, čime će doći do uštede za projekte koji će ići na uslugu građanima.
 
"Konkretno pričamo o ekološkim projektima, dakle – ukidanje grejanja na mazut, ukidanje srednjih i malih kotlarnica. Takođe, da sva porodilišta renoviramo iz gradskih budžeta, da subvencionišemo plate medicinskim radnicima kako niko ne bi čekao na operacije, jer zdravstveni radnici odlaze u Nemačku i tamo rade jer imaju veća primanja", navodi Savo Manojlović.
  • Dark

    27.05.2024 06:14
    Ne biraju sredstva da dodju do funkcije vole skupstinu oni sanjju skupstinski restoran i moć a sve na prevaru i laž . Sve do jednom !
  • Anyway...

    26.05.2024 15:46
    Pobedices na izborima kad naši fudbaleri osvoje prvenstvo Evrope.Mani se corava posla.
  • V5

    26.05.2024 07:26
    Zaguljeni
    Narodu ne vredi govoriti, pogotovu Srbima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti