Zavetnici napadaju Nestorovića zbog Novog Sada, njegovim biračima poručuju da glasaju za SNS

Gradski odbor stranke Zavetnici napao je Branimira Nestorovića u svom saopštenju u kom pominju Soroša, Rokfelere i Zapad.
Zavetnici su se nakon izbornog fijaska u decembru 2023, kada nisu ni prešli cenzus, priklonili vlasti Srpske napredne stranke, što je rezultiralo time da njihova liderka Milica Đurđević Stamenkovski zasedne u ministarsku fotelju. Oni se sada obraćaju glasačima Branimira Nestorovića u Novom Sadu.
 
Aktiviranje Zavetnika protiv Nestorovića dolazi nakon što je lider "Mi Snaga naroda" najavio da će pružiti podršku jednoj opozicionoj listi u Novom Sadu.

Kako kažu, nakon odluke da preuzmu odgovornost za Srbiju, "kao odgovorni ljudi i Milica kao odgovorna liderka", znali su da kreće hajka na Zavetnike. 

To je, kažu, bilo očekivati od udružene opozicije.
 
"Ono što nismo očekivali je da će saveznika imati u doktoru Nestoroviću koji redovno koristi priliku da nas blati u javnosti, a veliča svoje nove saveznike Savu Manojlovića i Mišu Bačulova", kažu Zavetnici.
 
Po njihovim rečima, Nestorović nije uspeo ni da sastavi listu za izbore u Novom Sadu, "a hteo bi da istim upravlja". 
 
Oni su pozvali "sve poštene Novosađane i Novosađanke koji su svoj glas dali Nestoroviću, verujući da je patriota i odgovoran, da ne budu taoci lidera kojima je kasa Novog Sada jedina ideologija, a sponzori Zapad, Soroš i Rokfeleri". 
Podsetimo, Nestorović je na decembarskim izbori dobio oko 11.000 glasova u Novom Sadu. Prethodna istraživanja su pokazivala da bi upravo njegov pokret mogao da bude "tas na vagi" koji bi odlučio o gradskoj vlasti.
 
Gradska izborna komisija odbila je Nestorovićevu listu zbog nedovoljnog broja kandidatkinja za Skupštinu grada, iako je prethodno prihvatila dve liste koje takođe nisu imale dovoljnu zastupljenost žena.
  • Dule

    27.05.2024 15:14
    Ne postoje nikakvi Zavetnivi..Postajala je Milica Lazljivica koja je prema ociglednom ispravnom nadimku postala preko noci Milica Ministarka i to je to.Vi ne postojite i ne znam zasto nesto i pricate uopste..Cuj Zavrtnici xaxaxaxaxaxxaa..Vi ste na maks 200glasova u NS.
  • Banjo

    27.05.2024 15:13
    1%
    Imate 1% glasova i ni malo obraza i sramote.sta vi imate kome da drzite predavanje...
  • Ne

    27.05.2024 14:59
    Ne
    glasam ni za jedne ni druge AV satelite te me zabole sta lupetaju! Sto dalje od NS i BG!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti