Bućni se kod kuće: Odlični popusti na bazene i opremu

Leto je stiglo, a sa njim i želja za osveženjem! Umesto gužvi na bazenima, zašto ne biste uživali u udobnosti svog dvorišta?
Zamislite sebe kako se opuštate uz hladno piće u vašem novom bazenu! Iskoristite akcijsku ponudu u Okovu i pronađite savršen bazen po neverovatnim cenama. 
 
Akcija traje do 14. jula i donosi odlične ponude na bazene, hemiju za bazene i prateću opremu. Ne propustite priliku da uredite svoju baštu i uživate u toplim danima na najbolji mogući način!
Iz akcijske ponude izdvajamo:
 
Bazen Steel Pro Frame 305 x76 cm Bestway - ovaj bazen je savršen za vašu porodicu! Sa lakoćom se montira i nudi optimalnu veličinu za osveženje i igru tokom celog leta. Njegova akcijska cena iznosi samo 10.990 RSD.
 

Foto: Okov
 
Bazen Power Steel Frame Set 424 x 250 x 100 cm - uživajte u luksuzu većeg bazena koji pruža dovoljno prostora za celu porodicu i prijatelje. U sklopu bazena sa čeličnom konstrukcijom dolazi filter pumpa i stepenice, što čini ovaj bazen idealnim za vaše dvorište. U toku akcije njegova cena iznosi 49.987 RSD.
 
 
Foto: Okov 
Set za usisavanje bazena AquaCrawl Bestway - predstavlja neophodan alat za održavanje čistoće bazena. Karakteriše ga izuzetno jednostavno korišćenje koje olakšava ceo proces češćenja. Efikasno čisti vaš bazen od vrha do dna, ostavljajući ga spremnim za upotrebu. Akcijska cena seta iznosi 3.990 RSD.
 

Foto: Okov
 
Organske Quattro tablete za bazen 1 kg Steinbach - ove višenamenske tablete održavaju vodu u vašem bazenu čistom i bezbednom za kupanje. Obezbeđuje dezinfekciju protiv algi, gljivica, virusa i organskih zagađivača. Njihova cena u toku akcije iznosi 1.490 RSD.
 
 
Foto: Okov 
 
Posetite Okov centre ili webshop i pogledajte pažljivo odabran asortiman proizvoda za opremanje dvorišta i održavanje bazena.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti