FOTO: Kako su Novosađani prisvojili Maxi kampanju za zapošljavanje

Širom Novog Sada osvanula su brendirana autobuska stajališta u okviru promotivne kampanje za zapošljavanje u dva nova Maxi supermarketa koja se uskoro otvaraju.
Sredinom prošle nedelje, bilbord na jednom od stajališta dobio je zanimljivu doradu, te je prvobitni slogan kampanje kreativnošću Novosađana - izmenjen.
 
Ova akcija inspirisala je kreatore kampanje da i ostale materijale učine dodatno "novosadskim" te na autentičan način pozovu potencijalne kandidate da se prijave za posao u Maxi supermarketima. 
Uz pomoć Novosađana, kampanja sada ima novi naziv, i samim tim je jedna od prvih kampanja koju je publika izmenila - a Maxi je poznat po tome da sluša svoje zaposlene, kupce i komšije. 
 
Maxi će uskoro otvoriti dve nove prodavnice u Novom Sadu i zaposliti dodatnih 50 ljudi, čime ova kompanija ostaje jedan od većih poslodavaca u ovom gradu. 
Benefita promovisanih kroz kampanju ima više od 20 različitih - od najmanje 26 dana godišnjeg odmora, preko popusta od 12% na kupovinu u Maxi i Shop&Go prodavnicama, do ugovora za stalno od prvog dana, sa probnim radom od šest meseci.
 

Foto: Maxi
 
Maxi je dugogodišnji izbor za rad za više od 900 Novosađana i Novosađanki koji su trenutno angažovani u najpoznatijem lancu supermarketa. 
 
Prijave za posao dostupne su na sajtu kompanije karijera.delhaizeserbia.rs, putem broja telefona 0800 3537 030, kao i u njihovim prodavnicama. 

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti