Danas velika humanitarna svirka za pomoć Branku Grbiću

U klubu "Đardino" (na krovu Bazara) danas se održava velika humanitarna svirka na kojoj će nastupiti četiri novosadska benda.

U klubu "Đardino" (na krovu Bazara) danas se održava velika humanitarna svirka na kojoj će nastupiti četiri novosadska benda - Žuti kišobran, Apsolutno romantično, Eksploziv i Vorga bend.

Uz njih publika će moći da čuje i Tamaru i Dušana iz emisije "Ja imam talenat". Na svirci se prikupljaju sredstava za lečenje Branka Grbića.

Svirka počinje u 22h, a ulaz se ne naplaćuje već je u vidu dobrovoljnog priloga.

Branko ima 35 godina, oženjen je i ima kćerkicu Milicu od 2 godine. Završio je PMF, a u spremanju magistarskog rada omela ga je teška bolest. Naime, u julu prošle godine dijagnostikovana mu je akutna mijeloidna leukemija. Dosadašnja lešenja nisu dala rezultate, pa je jedino rešenje transplantacija koštane srži na Univerzitetskoj klinici u Minhenu na kojoj troškovi lečenja iznose 310.000 evra. Brankova porodica, rodbina i prijatelji su do sad skupili 200.000 evra, što je bilo dovoljno da Branka prime na kliniku. Transplantacija se, s druge strane, ne može obaviti dok na račun klinike ne bude uplaćena celokupna suma novca.

Svi koji žele i imaju mogućnost da pomognu obolelom Branku novac mogu da uplate na žiro račun Rajfajzen banke broj 265-448914-13.

  • Danijela

    29.08.2012 17:35
    Ispravka
    Izvinjavam se ali prethodni komentar je upucen gospodinu sa WWW imenom....
  • Danijela Gracanin

    29.08.2012 17:33
    Odgovor Anonimusu i ljudima koji su lajkovali njeg
    (Ne)Postovani,

    ukoliko niste zainteresovani da pomognete lecenje naseg prijatelja Branka, molim Vas najlepse da ne komentarisete ovako NELJUDSKI i da svoje frustracije usmerite na neku drugu stranu. Ukoliko Vas boli sto ima jos dobrih ljudi koji zele da pomognu i pomazu, sta da Vam radimo. Branko, a i bilo koji drugi covek koji se nadje u ovakvoj situaciji je zasluzio da mu se pomogne i ima pravo da zivi. Nadam se da se Vi i neko Vama blizak nikada necete naci u ovakvoj situaciji, ali ne daj Boze, ako Vam zatreba, mi bi verovatno pomogli i Vama koliko mozemo. Mi Branka volimo jako i necemo da dozvolimo da ga bolest pobedi, pa ako treba na kraj sveta da ide da se leci, mi cemo mu pomoci u tome. Uh, jako ste me iznervirali svojom neljudskosti....ali ipak, zao mi Vas je koliko ste mali covek .... Jadno.....

    S (NE)postovanjem,
    Danijela
  • futozan

    29.08.2012 08:38
    odgovor www
    kako te bre nije sramota oloshu ljudski!!!nisi nikad nikom 1 dinar kusura ostavio a dajesh sebi za pravo da na taj nachin komentarishesh ljudsku muku.Takvi poput tebe se ceo zivot kriju iza tastature a verovatno nikome u ochi nesmesh ni da pogledash a kamoli da neshto kazesh...takav tvoj dinar nije ni dobrodoshao jer bi orden ochekivao za uzvrat...oloshu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Četvrti Festival l(j)udila u Novom Sadu

Psihološki centar za mentalno zdravlje u zajednici "MentalHub" organizuje četvrti po redu Festival L(j)udila povodom Svetskog dana shizofrenije, od 24. do 26. maja.